Esra_80_ Kızlar 17+6 olduk bugün ama rahmim de böyle tık tık vuruyormuş gibi his var 🤷♀️Sizler yaşıyormusunuz ve neyden kaynaklıdır sizce 🤷♀️
Sevdae Esra_80_ bebek tir canım zaten ilk öyle oluyormuş ama ben daha hissetmiyorum inşallah bende hissederim Bi an önce
Sermec27 Esra_80_ 17+5 haftalık hamıleyım rahimde değil de göbek deliğinin altında pıt pıtlar oluyor o da hareket zaten ikinci gebelik bu arada 🥰
Esra_80_ Sermec27 böyle tık tık atıyor dimi karnınız 🤷♀️🥰bende de oluyor tık tık atıyor bide benim sol tarafım şiş orda daha çok atıyor acaba dediniz gibi mi
Deniz95 Bende 17 haftalık gebeyim. 15. Hafta da kaymaları hissetmeye başlamıştım gıdıklanma hissi oluyordu. Bu hafta tık yok valla korktum bende
Sevdae Esra_80_ evet canım öyle ama düzensiz olabilir korkana sakın inşallah canım belki de oluyordur ben farketmiyorumdur inşallah iyilerdir 💕
Sermec27 Esra_80_ inşallah canım inşallah ilk oğlum melek oldu rabbim bu oğluma ömür versin inşallah 🤲 rabbim sag salım kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲 🥰