deleted270 Kızlarr bugun gebelik testi yaptım ikinci idrarla çok silik bi çizgi cıktı Sonra ben iğneden sonra gün gün ovulasyon testi yapıyodum 9.gün iyice silikleşmişti dün yapmadım bugun 11. Gün tekrar koyulaştı adete 4 gün kaldı tekrar yumurtalama değilse hamilelik yüzünden böyle cıkıyo olabilirmiii Ovulasyon testimi atıyorum bi bakın lütfen https://hizliresim.com/a0cboo
happysos deleted270 yumurtlama dışındaysa hep silik çıkar azda olsa Lh salgılıyor ben öyle biliyorum canım gebelik olunca baya koyu oluyor
Pnrss06 deleted270 benimde bugun 12 ci günüm bende önce ovilasyon testi yaptım cok kooyuydu arkasına gebelik testi yaptım silik ama gözle belirgin ciZgi gördüm bugun kan verdim pozitif.Git bence kan ver
132025 deleted270 zaten silik ovülasyonla gebelik öğrenenlerin ki burda okuduğum kadarıyla çok koyu şekilde çıkıyomuş bende önceden ovülasyon kullandım benimde böyleydi ve adet oldum ama inşallah vardır sizin🤲
deleted270 Pnrss06 çok sağol canım yardımcı olduğun için yarın brnim12.gün gebelik testi denicrm sabah eğer koyu olursa dr gidicem