Xsxs Happybsrn bana da doktor oyle soyledi asilama yuzde80 tutar dedi cunku erkek faktorlu olunca asilama tutma sansi daha yuksek oluyomus ama ben 1 ay ara vericem biraz kafa dinleyim insallah hakkinda hayirlisi olsun
Burcu3506 Eceyamali ben Alsancakta Külal Çukurovaya da gittim ama dediğin doktoru tam bilmiyorum canım duymadım boşa mı kürek cekiyorum bilmiyorum 3 ayda ne paralar harcadım elde var 0
Eceyamali Burcu3506 Burcu3506 peki sana bişey dediler mi ilaç falan başlattılar mı bana sadece folic asit veriyolar başka bişey yok. Bende çok bunalıyorum sonra içimi rahatlatmaya çalışıyorum zamanı vardır diyorum dualara sarılıyorum . İnan bende bir sürü para döktüm yeterli olsun diye ama maalesef herşeyn bi çaresi vardır tüp bebek deneriz en olmadı
Burcu3506 Eceyamali yok canım herhangi bildiğim bi hastalığım yok ama eşime hiç bakılmadı bizim 1 sene dolmadığı için bende rahim filmi çekilmedim hiç bizim deneyeli 6 ay oldu işte arada bi kürtaj var İzmir’de nerde oturuyorsun ne iş yapıyorsun
Burcu3506 Eceyamali bende göztepedeyim bi kamu kurumunda müfettişim adetine ne kadar kaldı benim 9 günüm var sıfır belirti sanki adet olacakmışım gibi
Eceyamali Burcu3506 normalde regl tarihim dündü henüz olmadım ama ara ara sancı oluyor gelecek gbi. 9gün daha çok var canım hemen karaları bağlama nasip herşey
gel_artik_bebegim Burcu3506 canım ben de 9 gün var belirti olması için erken hamileysek bile bebek 20_23 günler arası yerleşmeye başlıyor benim bugün 20. gün sabah mide bulantılarıyla uyandım ama yatmadan önce kan hapı içmiştim o bulantı yapmıştır diye düşünüyorum
afrasil Xsxs hayırlısı olsun insallah bekle bakalm sonuçta bitane gelişip çatlayan var hafi 30 mm den başka olmasa neyse
_Ftma_ Xsxs bekle bi gecsin benim adetim iki gün gecti mesela negatif cikti 3 gün daha bekledim positiv cikti
anneadayiii271 Mervekaynak benim 1 hafta geçti iki defa da negatif çıktı bugün kan tahlilimde negatif ve regli dönemim boyunca ilk defa böyle gecikti
Xsxs afrasil ha yok canim tek yumurtaydi 17mm ama benimki cokk buyuyor o yzden hep tahminimce 30 mm de catliyor benim ama doktor hangi gun catlamis etmis soylemiyor sadece catlama olmus diyor bakalim hayirlsii olsun insallah😊