Eymenannesi Hamileyim Tahmini doğum 1 ağustos bizde hastane çıkış seti zıbın havlu ince battaniyeler falan aldık. Daha çook eksik var 😊🤦♀️
Um07 Hamileyim 30 hafta olmamıza 1 gün kaldı bizim de hemen hemen yarısı hazır ama odası hazır değil odası hallolcak annem bissürü alışveriş yapmış kızıma sağolsun 1 Kaç parça daha alırım yeterli diye düşünüyorum çünkü cabuk büyüyorlarmiş 🤗🤗🤗
MucizemE Ben aldım hazırladım herşeyi odası kıyafetleri yıkandı ütülendi herşey hazır bi hastahane çantamız kaldı 30 haftalığız ☺
Nsbe12 27+1 deyz bizde. 2 hastane cikis aldm 10 lu. Ayreten zibinlar hawlular alt acma bezi batanniye besik we daha aklma gelmeyenlr. Hayrlsyla gelsn yawruş 🤗
LivaLiva Beşik ve kıyafetler tamam 👍 ama daha odayı yapmaya başlamadık birde bebek arabamızı almadık sağlıkla gelsin tüm bebişler 🙏
Nebiyeee 31 olduk bizde agustos başı görunuyor temel olmayanlari aldim gereklileride almadim henuz😂 annem.sagosun alisveris yapti.bebis icin oda takimi aldı ama henuz eve getirmedik erken diye kiyafetler aldi 3 6 9 ay hepsi sadece 1 tane 6 li cikis seti var o kadar banyo esyaları anne yani besik lohusa esyalari biberon emzik zibin filan bunlar daha duruyor
MucizemE Hamileyim evet canım hepsi hazır yıkandı ütülendi yerleşti 30+3 olduk bitti hepsi ağırlaşmadan sıcaklar bastırmadan bitti şükür
yumos Hastane çıkışı ,tatliş kıyafetleri ,beşiği , bebek arabası , battaniyeleri , hazır prensesimizin bi dolap kaldı onuda bugün halledicez insallah saglıcakla gelsin yavrularımız ❤😍
Aysenurtsr Biz de odasi haric herseyi hallettik allaha sukur 🤗 Bi tek odasini alip yerlestirmek kaldi
Zeykem Hamileyim 27 agustos gozukuyor suan 27 haftalıgız bizimde herseyımız hazır hıcbır eksıgımız kalmadı bı tek bebegımız💙💙💙 Sadece yapılcak ıslerım duruyor detaylı temızlık, kıyafet yıkayıp utuleme ve hastane cantası hazırlamak🙄
Bozslanomur Hamileyim 31 haftaya girioruz bu gece inş 🙂 herseyimz hazır sdce bezimiz kaldı bebek arabası falan almıcm ztn agustos bası dgcak 3 aylık olmadan bindiremem arabada var geride kış giriyo o yüsten bebek arabası almadım sdce 🙂 bnce erken hazırlnmalı cnkü yıkıyosun evde kurutuosun tele asıosun dısarda kurutmadm ben tozlanmasın die tek seferdede bitmio 3 günde anca kuruolar bida 2 günde ütüle derken 1 hafta süryo 🙂 iyiki yapmısım asırı sıcak gelio havalar ve ayaklarm şişmeye basldı ellerim flan suan yap deseler yapamazdım
Bozslanomur Hamileyim ve ilk işin beşigi almak olsun eger karyola alıcaksan cnkü kokusu cıkmıo hemen tahta kokuo hep