ggguler Merhaba, regl tarihime göre 5 hafta 4 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim karından bakınca kese gözüktü. Doktora göre 4.5 haftalık hamileymişim. Kesenin boyu da 5.6 mm dedi sanırım. Normal mi ? 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı
Elifdikel ggguler belki geç döllenme olmuştur bende 5+1 hamileyim dün gördüm kesesini beni de 10 gün sonra çağırdı doktorum inşallah güzel haberler alırız
Buse919221 ggguler ben 5+6 zannederken ultrasonda 4+6 ydi kesesi de 3.5 mmydi bir hafta geç döllenmeydi :) iki hafta sonra kalp atışını duymuştuk şimdi 30 haftalık olduk korkmayın hiç:)
ggguler Elifdikel inşallah canım, olabilir. Ama 4. Haftalarda karından gözükmüyor diye duymuştum ondan şaşırdım.
Elifdikel ggguler 4 haftada evet karından görünmesi zor ama görülmüş zaten bir sıkıntı olsaydı doktorunux paylaşırdi icimizi ferah tutalım :)
Gizemnursu Benim şuan 7+2 haftalık hamileyim uygulamaya göre ama doktor dün 6+2 dedi canım geç döllenme olmuştur kalbini zor duyduk yeni olduğu icin ama duyduk çok şükür ☺️