mervetari4 Kizlar aslnda bu 2. gebeliğim tecrubeliyim ama kafam allah bullah oldu resmen 😂 Elinizde ikiz bebek alışveriş listesi olan var mı yada neler aldınız yazabilir misiniz ?
yavrugeyikinannesi mervetari4 İkiz annesi değil ama ablasıyım🙈😄Biz çok fazla zıbın ve ağız mendillerinden almıştık kusuyorlardı sürekli hatta doğduktan sonra da epey almaya devam ettik😄 Onun dışında kardeşlerim 20 yıldan sonra olunca heves ettim bir sürü tulum almıştım ama hiç kullanışlı değildi ikili takımlar çok daha kullanışlı alt açarken falan rahat oluyor😍Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah♥️
mmavi Birer tane 10 lu hastane cikisi birer tane 5 li hastane cikisi birer tane alt ust takim 3 er tane 0-3 ay tulum😆 kisa kollu atlet 3 er tane ve alt toplu paket eldiven corap biberon emzik battaniye muslin 2 ser tane Bende burda bekliyim eksikler icin😆
mervetari4 mmavi Çok teşekkürler 🌸 Aynen arkadaşlar yazar insallah ancak eksiklerimizi görebileceğiz 😂
mervetari4 Melek44 Ikiside erkek 💙💙 aslnda bi oğlum var ondan kalanlarda varda ikiz olunca mecbur fazla fazla almak gerekiyor eksiğim fazlam ne onlara adapte olamadım 🤣 En iyisi burdan yardm almak