SimgeTopcu 35+5 haftayım bugün sol göğüsümde bir ağrı hissettim sonra merakımdan biraz sıktım göğsümü aceba süt mü gelcek diye.. Evet tahmin ettiğim gibi sıvı beyaz bir akıntı geldi. Sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı?
Ayseege6156 SimgeTopcu canım bunu yapman çok tehlikeli sakın bir daha sıkma rahime uyarı yolluyorsun rahim kasılıyor sen hissetmesen de doğuma hazırım diye bu gibi durumlarda erken doğum ihtimali çok yüksek oluyor bidaha yapma lütfen 🙏🏻
spaceship SimgeTopcu arkadaş da söylemiş, aman diyorum. Göğüslerle oynamak rahim kasılmalarını tetikliyor. Benim erken doğum riskim vardı 33. haftada falan, doktorum direkt söylemişti göğüslerinle oynama, masaj yapma, dokunma bile diye.
Cramel SimgeTopcu benim 2. Gebeliğim 29. Haftadan beri sızlıyor süt iniyor ama hiç dokunmuyorum. İlkinde sadece büyümüştü sızlama yoktu. Bunda biraz erken geldi galiba🤷♀️
Ayseege6156 SimgeTopcu yapma canım benim bebeğin ve kendin için inan ben duş alırken bile dokunmamaya özen gösteriyorum bebek ordan besleneceği için oynamak dokunmak sıkmak gibi hareketler rahimi tetikliyor doğuma sebep olması yüksek olasılık oluyor dikkatli ol 🤗🌸