ecemeric Kızlar selam 🙋🏼♀️ bebiş hareketleri dışarıdan gözle görülebilecek duruma hangi haftalarda geliyor acaba ☺️ Cook merak ediyorumm. Maşallah bebişim oldukça hareketli. Fakat dışarıdan ne zaman görülecek diye merak ediyorum. Şuan 23.haftamdayim
Ebru2403 ecemeric görüsüsün çok yakın zamanda canım hatta şimdi bile biraz dikkat etsen anlayabilirsin 😊
Nnjwkwkl ecemeric valla benm göbeğim baya yumuşakk kilomda var ama bu hafta 25. attgini görüyorum nadirde olsa hatta çekip arkadaşıma attım oda fark etti segerme gibi falan birşeyler öyle el.kol belli.birsey degl ama
ecemeric Ebru2403 ay insallah ya ☺️ benim bebiş biraz asagidaymis malesef acaba ondan mı tam olarak dikkat edip göremiyorum bilmiyorum. Ama sıkça takip edecegim ☺️
Ebru2403 ecemeric kişiden kişiye değişir canım mesela ben geç hissettim biraz 20 den sonra falan di sanırım hatta şuan 32 haftalığım bazı insanlar diyor canımı acıtıyor falan 😂 ama henüz ben sadece dışarıdan görebiliyorum öyle acıma falan yaşamıyorum her hamilelik farklı
_Mother_ ecemeric 24 haftamdan beri görüyorum canım eşimde aha tekme attı kızım diye sıçrıyor bazen 🤩 çok güzel duygu şuan 25+6 haftalığım
ecemeric _Mother_ hadi bakalım ben normal hareketlerini de erken hissetmiştim belki sizin gibi 1 2 hafta içinde ben de görürüm takipteyim şuan ☺️
yasemin333 ecemeric ben 21-22 gibi dıştan görebiliyordum karnımı dalgalandırıyordu karnım yükselip iniyordu hareket ettiği yerler 🥰 ama bu kişiden kişiye değişen bir durum tabi endişe etme görürsün yakında.27 olduk artık ayaktayken bile hareketlerini görüyorum bazen
Ortmenanne16 ecemeric 32de eşim karşı koltuktan anlıyordu ya da video çekince baya belli oluyordu su an 33. Haftamdayım dirseklerini dayıyor resmen 😛😛😛
_Mother_ ecemeric hadi canım inşallah görürsün karın böyle hani telefon titreşimde olunca masanın üzerinde oynuyor yaa öyle oluyor aynı karın gidip geliyor 😂🤣
SutlacimiYedimmiBen ecemeric ben 24 haftamdayım henüz çok büyük olmadığı için dışarıdan belli olmuyor net bi şekilde ama ben tekme atarkendi o yukseltiyi gözle görüyorum çok güzel bi duygu
dugmeninannesiii ecemeric benim 23+3 canım 3-4 gündür görebiliyorum haraketlendiği zaman dikkat et sende göreceksin😀 eşimde fark ediyor dikkatlı bakınca böyle pıt pıt belli oluyor 💙