Ocak 2020 ilk gebeliğimde 3 tane doktor denedim. Birincisi Gökhan Öcal idi o sırada daha livden ayrılmamıştı ve biz ilgisinden bilgilendirmesinden çok memnun kalmıştık sata göre 6 haftalığım diye düşünerek gitmiştim ama geç döllenme ile 5 haftalık olduğumu öğrendim. Neyse 2 hafta sonra Bülent beye gittim. Oda adını çok duyduğum önerilen doktorlardan birisiydi ama heyecanla girdiğim odadan hem şokla çıktım hem de bu kadar umursamazca davranıp başından salarcasına göndermesine çok üzülmüştüm. Bebeğimin kalbi yavaş atıyordu ve o masasında oturup ukalaca nasılsa duracak kalbi haftaya gel bi daha bakarız ama kürtaj yaparız çok ümitlenme diyerekten hiçbir şekilde doğru düzgün konuşmadan beni bildiğin başından saldı. 3 gün sonra gebelik öncesi rutin kontrollerde gittiğim Seher sarıya gittim ve bebeğimin kalbi durmuştu ama beni öyle güzel rahatlatıp aydınlattı ki. Gebeliğin sağlıksız olduğu, benle bi alakası olmadığı gibi gibi. Demem o ki doktor seçimi beyaz eşya gibi. Kimin hangi doktordan memnun kalacağı hiç belli olmuyor. Ama ben şahsen hiç kimseye bülent beyi önermiyorum. İşler yolundayken herkes iyi doktordur. Önemli olan aksi durumda nasıl bi doktor olduğudur.