Busram23 Merhaba! Kızlar benım 21aylık bır kızım var dün bırde oğlum olucagını ogrendım belırtılerım en net cok erken kıpırdama hıssettım erkek cocugu çabuk kıpırdarmıs kızımda ıdrarım cok koyuydu bunda ıse cok acık sarı acayıp eskı yedım hıc tatlı yemedım kızımda tatlı delısıydım bunda cok bas agrısı yasadım cın takvımı ve yuzuk testı bende tuttu gobegım sıvrı buyuyor hıc bulantı yasamadım ıstıfra ettıgımı hatırlamıyorum hep asagıda sankı kasıklarımda agrı hısedıyorum allah gönlüme göre verdı hep bır oglum olsun ıstıyordum cok sukur allah herkesın gonlundekını versın ıns😘
Esesli Busram23 bu belirti herkeste değişiyor galiba 😊 öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. Bende hiç kusmadım hemde hiç. Öyle bi bulantım da olmadı. Kaşıklarda Ağrı hissettim yüzük testi biri yapmıştı önceden erkek çıkmıştı. Doktorda başta erkek dedi ama kızım olacak kısmetse 😍
zehraaaaxx2 Busram23 benimde oglum olucak allahin izniyle benmde belirtiler sizinkilerle ayni ben hic kusmadm ve migdem bulanmadi bas agrilari yasadm ve idrarim acik parlak sari tatlidan nefret etmedm ama hic cnm istemiyor bzen zorla yiyorum bebisim enerj dolu olsun diye😂 cok eksi yiyorum ve göbegim tek cikti bebisimin hareketlerini cok erkek hissettim ve oglum olucagini hissediyordum hep oglusum tosunum diye severdik esimle kiz cok isteyen ben karnimdakini oglusum diye severdm anne hissedermis gercektende öyle oldu🙂 👶🏻💙🍼
Adabahar Busram23 BirglEray kızlar bişe dicem kızım olacak nasipse 🙏 göbeğim sivri 🙂 ilk dört ay turşu ekşi yiye yiye bi hal oldum ve hareketlerini 16-17 hafta hissettim 😂 anlayacağınız bence alakası olmuyo yaa niye böyle 😅
FahriyeztrkYcel Busram23 yok canım ya benim de kızım olcak inşallah ama hep ilk aylar ekşi yedim baş ağrım hala var her hafta düzenli ağrıyor ,mide bulantım da bi 3.ay oldu ve 4e geçince durdu ,cildim normalde hep sivilceliydi şimdi daha güzel 😃
BirglEray Bi tek şu göbek olayı var bende de sivri büyüyor erkekte onun dışındaki belirtilerin hiçbiri tutmadı ilk 4 ayım bulantı ve kusmayla geçti herkes o yüzden kız dedi diğer yok erkek güzelleştirir falan dediler yüzüm hep sivilce izi oldu 😂 erkek çocuğu hem erken hareket ediyor hem de sivri büyüyor onun dışında cidden bünyeyle alakalı bence kız 😂😇
Busram23 BirglEray haklısın. Canım herkesde farklı oluyo ama bı şey bence kesın oda ıdrar rengı dıgerlerı aynı olabılıyor
Busram23 zehraaaaxx2 bak ıkımızın belırtılerı tuttu 😊erkek annesı olucam şaka gıbı kıza alısmıstım erkek tuhaf gelıcek
Deletedmom15257 Adabahar bemde aynı senin gibi habire tursu yiyordum karnım sivri herşey erkek belirtisi ama kızım olcak 😍😂
Frida Ilk gebeligim erken sonlandı ama cinsiyeti erkekti ne bulantı ne kusma oldu mide yanması oluyordu ara sıra o kadar hamile değilmişim gibi. Şimdi 25 haftalık kız bebeğine hamileyim ama yine aynı ne bulantı ne kusma hamile değilmişim gibi karnımı gören erkek diyordu o da tutmadı. Yani anlayacağınız cinsiyeti belli edecek belirti diye bir şey yok zaten her hamilelik farklı olur kız olsa da erkek olsa da 😊
Busraszgn Bencede belirtiler tutmuyor 17. Haftadayim hala bulantilar kusmalar devam ekşi ve tuzlu iyi geldigi için çok yiyorum haliyle. Göbegim sivri ve sadece göbekten kilo aliyorum daha bugün 2 kere hareketini hissettim erken oldu galiba buda 😁 bendeki tek fark eskiden hiç meyve sevmezdim şimdi meyveye bayılıyorum erkek bebekler meyve mi sever acaba 😊
Betus93 Busram23 hicbiri tutmuyor 🤔😒birtek kusma olmadi. Ortak yani bu sanirm. Bizimde oglusumuz geliyo insallah