Eceyilmazm bende öyle oldum panik atakla alakalı olduğunu düşünüyorum bide bebek yukardaysa biraz bastırmaları gerek benim doğumum normal başlamıştı 12 saat sancı çektim ama açılma 2.5 te takıldı kaldı zaten en fazla 18 saat beklerim demişti doktorum gece 3 te sezeryana alındım sancıları kessin diye serum verdiler ama nafile o sedyeye yatırdıklarında deli gibi inliyordum 6-7 cm de olan sancıları çekiyordım ama açılma olmuyordu sezeryana girdik kestiler habire koluma bisey yapıyorlardı hatırlamıyorum çok kesik kesik yorgunsun , açsın saatlerdir sancıdan kıvranıyorsun sezeryana alınıyorsun deli gibi titriyordum o sedyenin sallandığını hissedebiliyordum bastırdıklarında bağırdım inledim hep ebe yanıma gelip hissediyor musun dedi evet dedim çok canım yanıyo dedim şimdi bebeğin çıkıcak o yüzden biraz bastırmak zorundalar bebek biraz yukarda demişti sonra tansiyonum yükselmiş doktor tansiyon tansiyon dedi koluma sakinleştirici burdular 2-3 saniye belki belkide 5 dk hatırlamıyorum sonra bebeğimi çıkardılar tek hatırladığım boğuk sesiydi fotoğrafımızı çekmişler falan hiç hatırlamıyorum sonrası normaldi hatırlamıyorum hiç hepsi panikle alakalı diye düşünüyorum ben çünkü ilk kalkışım olsun yatıp kalkmam olsun hiç zorlanmadım çok rahattım ziyarete gelenler sen nasıl doğum yaptın diye soruyordu koltukta bir bacağım altımda oturuyordum 😂