M-Esraa 10+4 haftalık hamileyim dün gece acile gittim midem bebek karnıma düştüğünden beri ağrı var doktor gaviscon verdi. Benim gbi erken haftada gaviscon kullanan var mı??
Busra34ybg M-Esraa ben ilk haftalardan beri kullanıyorum canım kana karışmıyor dedi dahiliye doktoru o yüzden abartmadan yemeklerden sonra içiyorum
tgbktszdmr M-Esraa benimde o haftalarda başlamıştı canınm şimdi 31 hafta olcam şuanki mide yanmasını o zamanların yanında hiç kalır. Gavıscon o zaman geçirirken şidmidlerde etki bile etmiyor 😫
Melisaaa16 tgbktszdmr evet ben de 22 haftalığım bulantı değil de yanma cok fazla oluyor siz nasıl baş ediyorsunuz var mı tavsiyeniz 🙏
M-Esraa Anldm. Kendi doktorum bebek küçük diye yazmamıştı ilça acil doktoru yazınca emin olmak için sormak istedim.
tgbktszdmr Melisaaa16 aşırı yandığında kusuyorum kendiliğinden o zaman rahatlıyorum canım. Süt içsem bile geçmiyor çok yandığında mecbur kıvranıyorum. Elma muz ılık süt rahatlatıyor beni. Bir de doktorum mide koruyucusu verdi ama nadiren kullanıyorum
pptya01 M-Esraa ben hamileliğimin başında içtim sonra bıraktım ilk hamileliğimde sonlara doğru başlamıştım kafama dikiyordum anca rahatlıyordum