Derinsmom Merhaba anne adayları🙋🏻♀️ 32.hafta itibariyle kasık ağrıları, bacak ağrıları şiddetlendi normal mi acaba? Magnezyum içtiğim halde ağrılarım geçmiyor yardımcı olursanız sevinirim
Mysonandme Derinsmom idrar yolu enfeksiyonu yokluğundan emin olun. Son aylarda gebelerin çoğunda idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı ağrılar olabiliyor.
Minay Derinsmom bende bacak ağrısı çok fazlalaşrı özellikle gün içinde yorulunca bacağım gece çok ağrıyor bazen de pelvik ağrılarım oluyor
Derinsmom Mysonandme valla vardı geçti dediler ama ölüyorum ağrılarımdan daha ileriki haftalarda nolurum bilmiyorum
Azrabetulunannesi Derinsmom 30+2 deyim geceleri bacaklarım çok ağrıyor üzerine yattığım için önceden karnımızdan destek alıyorduk yatarken şimdi öyle değil
Kahramankentli Bacak ağrı ve krampları için hergün 1 şişe Beypazarı içiyorum çok şükür onla alakalı bi sorunum yok ama bel ve kalça ağrım var acayip 31+5 haftalığım
Derinsmom Kahramankentli bana oda etki etmiyor canım felaket bi ağrı giriyor. Kontrolüme bir hafta vardı doktoruma yazdım o da başka bi ilaç daha söyledi onu kullancam bakalm
Aselinannesi12345 Merhabalar 30+4 haftalığım müthiş bel ağrısı var hele bi iş yaparsam duramiyorum ağrıdan geceleri huzursuz bacak sendromuna yakalandım uyumak hayal oldu böyle işte zor günler hepimiz hayırlısıyla doğum yapalım biran once 🥰
Derinsmom Aselinannesi12345 valla artık bi an önce bebeğime kavuşmaya odaklıym 🙈 yoksa ağrılar dayanılacak gibi değil
Ihlamur Derinsmom 31+5 benimde arada sancı, ağrı karışık şeyler oluyor 😂 erken doğum riski olduğu için en ufak ağrıya tetikte bekliyorum. İnşallah böyle böyle 38. Haftayı görürüz
Derinsmom Ihlamur benim riskim yok çok şükür ama fetal mr sonrası o risk var dediler korkuyorum dediğiniz gibi en ufak bşeyde acaba mı diyorum 38i görsek rahatlıycaz🙈🥰🙏🏻