Ozcelik Bulanti icin hap kullanan var mi? Varsa adini soyler misiniz? Bana doktorumun verdigi hap inanilmaz yan etki etti, huzursuzluk sersemlik hali yapti.
ikincimucizemmmm Ozcelik merhaba prilam dr kullanıyorum akşam yatmadan iki adet içiyorum ertesi gün rahat geçiyor çok uyku ve sersemlik yaptığı için doktorum yatmadan içmeyi önerdi fakat doktorunuza sormadan ilaç kullanmayın herkezin bünyesi farklı çünkü
Ohaezgi Ozcelik dramamine kullanmıştım fazlasıyla uyku yapıyodu ama çok memnundum bulantılarım öyle geçiyodu
Ozge0200 Ben kullanıyorum canım çok etkili bana iyi geldi yani Prilam Dr 10mg/10/ gece uyumadan 2 tane iç dedi doktorum gün içerisinde de devam ederse 1 er tane daha içilebilirsin demişti ama gece 2 tane içince gerek olmuyordu faydasını gördüm
Ozcelik Ozge0200 Ohaezgi ilk gebeligimi öğrendiğim doktorum bunu yazmisti. Daha sonra ozel muayeneye basladigim doktor metpamid verdi. Ac karnina 3 kez ic demisti. Sonra cok kotu hissettim. Daha asla icmedim. İnternete baktim yorumlara yan etkileri inanilmaz fazla anlatilmis. onerinizi deneyecegim.
Ozcelik Ozge0200 bu ilaci onerdi doktor bey fakat kibristayim ve bu ilac daha kibrisa gelmemis tedarik zor. Turkiyeden temin ederim artik. Cok tesekkur ederim. 😊