Zeynepkilic Gulsen4224 yaaa doktor da öyle söyledi suan 14 haftaligim ams bu ultrason görüntüsü 13 hafta erkek deyip sonra kız diyorlar 16. Haftada falan diyen oldu herkese sormak istiyorum bende iste 😂 çok teşekkür ederim ilk gebelik ilk heyecan 💙💙😘
Gulsen4224 Zeynepkilic hadi hayırlısı olsun cnm doktorun daha iyi bilir elbet ama bebeğinin bacak arası dolu kemik ve kafa yapısıda erkek bebeğe benziyor 💙😇
Zeynepkilic Gulsen4224 İnşallah oğluş geliyor erkekim benim 😁💙 sağlıklı olsunda ikiside aynı sevinci yaşatıyor 🤲🏻
Gulsen4224 Zeynepkilic hadi gözün Aydın olsun Cnm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim oğluşunu💙🧿😇
Zeynepkilic Gulsen4224 Amin inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🥰🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde 🤲🏻💙🕊️🌼😘
Gulsen4224 edamehmet bana erkek geldi Cnm 😇Kordon değil gibi sanki ama doktorun daha iyi bilir elbet 💙
1BabyAndMom Gulsen4224 merhabalar ya rica etsem bana da bakar mısınız çok kişiye bakmışsınız ama belli olur mu bilemedim rica etsem tahmininizi paylaşır mısınız 😇😌) https://imgyukle.com/i/H1CMdo
1BabyAndMom Gulsen4224 Allah razı olsun canım saol 2 hafta sonra tekrar gidicez nasip olursa yakın isterim inş 😇🙏🏻
Bsknco Gulsen4224 @Gulsen_mustafa1# acaba bana da bakabilir misiniz 12 haftalık olduk çok meraktayız 🙏🏻😍