badeilemerve Evet bir KIZIM OLUYOR çok duygusalım çok mutluyum isteğim buydu ve yine @Gulsen4224 bildi bu kız cidden biliyor ya sonsuz güvenebilirsiniz 🤩🤩
Dilek58 badeilemerve maşallah 🧿 canım hayırlı sağlıklı kucağmıza alalım inşallah 🤲🏻 Kaçıncı haftada öğrendin cinsiyeti
Gulsen4224 badeilemerve rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin prensesini cnm inşallah 🤲🏻😍çok sevindim baya musmutlusun😍🤲🏻
Sermec27 Gulsen4224 bana 10. Haftada direk erkek demiştin sonra 13 haftada kız dedin 17 de erkek oldugunu öğrendik ilk tahminlerin tutuyor bence 🥰
Martha Gulsen4224 https://hizliresim.com/DZ5VzA Sizce cinsiyet nedir? 13 haftalık görüntüsüydü buradaki. Haftaya 17 oluyoruz o zaman öğreneceğim 🤭
Haseki Gulsen4224 benimki 5 haftalık ya 5 hafta sonra size atayım o zaman 🥺 peki genel olarak bu sene kızmı erkek mi senesi
Gulsen4224 Sermec27 doğrudur cnm böyle olanlar oluyor arada sanırsam oda üst üstte yorumladığından beyin devre veriyor 😂🙈oğluşun olucak seninde değil mi 💙
Ebrununbebe Sermec27 😂😂😂😂 gülşen bana da 10.hafta erkek dedi 13üncü hafta kız dedi doktor da kıza benzetio ama emin değil bu hafta gitcem bakalım hnagisi heycanlanıyorummm
Rabismomm4 Gulsen4224 yaa böyle yorumlar gördükçe daha çok hissin artırıyor hep biliyor bizede iki sefer erkek dedin inşeallah öyledir🥰🌺
Gulsen4224 Rabismomm4 inşallah cnm gönlüne göre versin rabbim erkek bebek istiyorsun belli inşallah tuttururuz 💙🙈
Dilek58 badeilemerve yaa 🥰 maşallah 🧿 Allah sağlıklı sıhhatli kucağna almayıda nasip etsin inşallah canım 🌸
seymacambayraktar badeilemerve bana 15+5 Haftamda kız dedi doktor ama 21+3 de gittiğimde erkek olduğunu öğrendim 🙃 hayırlı olsun canım benim
Kamuran_celiik Gulsen4224 Pazartesi gününe hazır ol cnm yine atcam sana ultrason görüntüsü tam 12 haftalık olcaz umarım senin dedigini der doktor çatlıyorum neredeyse meraktan 😁🌹