Tugceonur Zahire38 artık net olarak uykusu da düzene girmeye başladığı için 28 haftada her saat tekmeliyordu sert sert şimdi 30 haftalık olduk maşallah hiç durmuyor açıldığında uyandığında 🙈
Busra34ybg Zahire38 27. Haftadan sonra düzenli hissediyorum hergün öncesi çok düzensizdi bi gün hissediyordum bi gün ses yoktu ama 29. Haftaya giricem sabahları ve akşamları özellikle çok hareketli
MervErdo Gece oynardı gündüz hiç hissetmezdim 28. Haftadayken evet sen hep burdayım dedi her sese müziğe tepki verir oldu
Yaso26 Zahire38 28 e kadar düzenli olmuyr zaten korkmayın stres yapmayın doktorlarda zaten çok normal olduğunu söylüyor
Zahire38 Busra34ybg çok teşekkür ederim canım 22 haftaligim biraz korkuyordum neden sürekli hissetmiyorum die
Busra34ybg Zahire38 korkma canım bi sıkıntı olsa ultrasonda doktor söyler hersey yolunda diyorsa korkmana gerek yok Allah’ın izniyle bisey olmaz
Lalihhhh Zahire38 ben baya geç hissettim ilk hareketini 20. Haftanın sonunda ama tam olarak hergun 21+5 de başladı hareketleri 4 gündür hergun hissediyorum 😀
Bbtl34 Esra_80_ herkesin farklı oluyo sanırım geceleri yatmadan dinle kendini ben genelde geceleri daha fazla hissediyorum☺️