Oznurozcan Kızlar bebeğimin 3 gündür hareketlerini hissetmiyorum normal bir durum mu? Tedirgin olmaya başladım
Bsmlh Oznurozcan normal bende 3 gün o haftada hissetmedim hatta dr gidicem zaman pat diye hızlı geldi😁 iptal ettim dru
Serapveminikleri Oznurozcan yaa çok üzüldüm ,:( Allah sabır versin size :( bende tam Dr gidin normal değil dicektim
Neslihan1903 Oznurozcan hemen doktora git kardeşim beklemeye gelmez bu işler rabbim sağlık sıhhat versin inşallah 🤗
Flower3 Oznurozcan Allah sabır versin🙏 Bende bazen hissetmiyorum haftamız yakın , hemen doktora mı gitmek gerek neden olur ki acaba brişey dediler mi
Sehertsn Rabbim sabır versinnn. 3 saat boyunca hissetmezseniz bir sağlık kuruluşuna gidin deniliyor mutlaka. Tam yazcaktim acı haberi okudum cok cok üzüldüm.
OzgeSahin2 Oznurozcan Allahim bu ciger acisina nasil yurek dayansin 😔😔Allahim sabir versin kuzum yemin ederim icim sizladi kalbim sizladi Allah yardimcin olsun meleginle cennette kavusursunuz insallah…😭
Flower3 Oznurozcan canım bende bi iki gündür hareketini hissetmiyor gibiyim yani çok hafif sanki bu kadar az değildi ? Senin bi anca mı kesildi hareket olayı bende 22 haftadayım? :(