Nazlikaya Arkadaşlar ben 11+2 dün doktora gittim ense kalınlığı 2.68-2.80. ölçüldü yüksek dedi ikili için kan alındı yüksek çıkarsa serklaj atılmayacak aranızda yaşayan var mı çok.kotuyum 😔😔😔
Ozlemyeni Nazlikaya baska bi doktora daha gitseniz mi acaba? Konu hakkinda bilgim yok ama ultrasona gore degisiyus.bazende ense kalinligi azaliyomus hafta gectikce.hani belki guzel haber alirsiniz?
nes2009 Nazlikaya nifty testi diye bişey duydum canım bebegın genini inceliyorlar risk gördüklerinde maliyetı yüksekmiş ama%100sonuc veriyormus bir araştır istersen
Nazlikaya Ozlemyeni ikili test çıkar çıkmaz gidecem mutlaka ama önce kanı bekliyoruz dünden beri zindan ettiler hamileliği korkudan
Ozlemyeni Nazlikaya ikili test yuzdelik dilimli bi test.yani dogru olmayabilir.strese girmeyin.insallah guzel sonuc alirsiniz
Nazlikaya Ozlemyeni evet öyle ama yapılması mecburi çünkü sonuca göre rahim ağzına dikis atılacak sonuç riskli görülürse atmiyorlar 😔
Smy238 Nazlikaya bildiğim kadarıyla 12 13 te yapılıyo benim o arada evet ama uygun görülen hafta 12 13 🤷🏻♀️
Nazlikaya Smy238 bilmiyorum pazartesi başka doktora da gidecem 12+ içinde olacak orda. Da gerekirse yaptıracam yeniden tek doktorla kalmicam