NerminBal Kızlar merhaba 5 gündür 5 dakka içinde iki defa tuvalete gidiyorum günde kaç kere gidiyorum sayamadım artık bi damla dan az geliyor ama aşırı varmış gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı ?
ssnnmmm NerminBal geçen gece tuvaletten çıktım yatağa varamadan tekrar geldi doktora sordum eğer yanma falan olmuyorsa normal dedi idrar testim zaten temiz çıkmıştı
Eylul2107 NerminBal oda birseymi ben wcden çıktığım gbi tekrar gidip oturuyorum mesanem tam bosalmiyor gbi :) ayni haftadayiz
BiricikGamze NerminBal bende 31 haftama gidiyorum walla yeni deil hamile kaldim kalali vcden cikamiuorum hele bu aralar carsiya gidemiyorum cunku 10 dk ya mahasallah bastirio😂😂😂
NerminBal ssnnmmm gerçekten artık evden çıkamaz oldum sürekli tuvaletteyim delirecem bu durum ne kadar sürecek acaba 😒
Sibelylmaz68 Bebek artık sıvı üretiyor yazıyordu benim de lavabodan çıkmasım gelmiyor sanki lavabo akrabam oldu 😁😂 normal dedi annem 4 çocuk büyüttüm diyo bizde 33+5
NerminBal Eylul2107 DilekKurt çıkamadan 2 dakka bekliyorum beklemiyorum tekrar oturuyorum ama zaten o kadar az geliyor ki 😏
DilekKurt Tuvaletini yaptıktan sonra biraz daha bekle az daha gelir arkasından bebek baskı yaptığı için öyle oluyor o şekilde yapınca daha rahat edersin 😊
Eylul2107 NerminBal evet galiba enfeksiyon var o yapiyo oturunca da bir damla geliyor sadece neyse az kaldi dayanacaz artk
Altugba 😂😂 mesanemize minnaklarimiz baskı yapiyor bazen icerde hareket ederken altima kaçıracam saniyorum oyle baskı uyguluyor zibidi daha 31. Haftadayim 1 aydir bu sekildeyiz 😂😂
NerminBal Altugba Eylul2107 Allah hepimizin yardımcısı olsun az kaldı dayanıyoruz evlatlarımız sağlıklı olsun yeter 🙏
NerminBal BiricikGamze bende tek bende mi acaba diyordum hep gerçekten çok zor bi durum evden çıkamaz hale geliyor insan😞