Sedagok Merhaba ben ücretli öğretmenlik yapıyorum cuma günü 32. Haftam olacak ve çalışabilir raporu alacagım okullarım açılma durumu belli değil bu raporu pandemi döneminde alan var mı hamileligimde hiçbir sıkıntı yok doktor raporu verir degil mi
ssnnmmm Sedagok doktorlar rapor veriyor fakat sömestir tatili doğum sonrasına aktarılmıyor aklınızda bulunsun
spaceship Sedagok doktor riskli bir durumunuz yoksa verir raporunuzu, arkadaş da söylemiş ama yarıyıl tatiline denk gelen kısmı aktaramıyorsunuz.
Sevgiiiy Sedagok benim de bu konuda bilgim yok. 32. Haftada çalışabilir raporu alıp 37. haftaya kadar çalışırsak hem o sıradaki maaşı alıp hem de yine toplam 4 aylık doğum rapor parası alabiliyor muyuz? Bir de raporu aldıktan sonra okula mı veriyoruz yoksa SGK ya falan mı ☺️
Sedagok Sevgiiiy Sevgiiiy sömestıra denk gelmezse alabiliyoruz hem maaşı hem de rapor parasını ama siz yin de 170 i arayın o daga iyi bilgilendirir
Sedagok ssnnmmm yani o ne demek oluyor ben pazartesi alırım o zaman raporu en azından iki haftası aktarılmaz öyle bir durum varsa
ssnnmmm Sedagok yani aktif olarak çalışma olması gerekiyor aktarabilmek için tatilde çalışmadığı için 37.haftaya kadar çalışsanda pazartesi izin alırsan 3hafta eklenir doğum sonrasına
Sedagok ssnnmmm evet şimdi anladım yani 5 hafta ekleneceğine üç hafta eklenir olsun artık napalım teşekkürler