Soe Merhaba 2li tarama testinde risk çıkmadığı halde 3lü tarama testini yaptıran var mı? Doktorumla henüz konuşmadım sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Emel38 Soe ben yaptırdım sonuç çıkmadı..yaştan dolayı 2 li riskli sınırında dendi ama ultrason çok iyi çıkmıştı..
Mom8 Soe ben yaptırmak istedim ancak doktorum gerek yok dedi zaten kendisi perinatoloji uzmanı olduğu içinde her defasında detaylı ultrason yapıyor yalnızca ikiliyi yaptırtmıştı sonrasında kendisi ayrıntılı inceleme yaptı bir aksilikye görmedi
Cemrece Soe Ben 2 li tarama yaptirdim temiz cikti cok sukur. Doktorum direk 4 lu tarama yapicaz dedi yani 3 lu yaptirmadan 4 lu yaptirdim o da temiz cikti sukur ☺ Yani doktor ne derse ona uyuyorum.
Soe Emel38 umarım güzel sonuçlar alırsınız. Aslında benim de riskli bir durumum var gebeliği bilmeden riskli ilaç kullanmıştım. Benim de yaptırmam gerekiyor o zaman
Busravealp Soe Eğer ilaç kullanma durumunuz olduysa yaptırmanızda bence de fayda var. En doğru bilgiyi size yine de doktorunuz verecektir
Mom8 Soe aynen öyle ama ben tabi biraz perinatolog olmasına da bağladım çünkü çoğu doktor ikiliyi kesin öneriyor 3 lüyü es geçiyor 4 lüyüde mutlaka öneriyor sonra
Soe Mom8 şimdi baktım da internetten 3lü yerine 4lü testi öneriyormuş genelde doktorlar ve aynı haftalarda yapılıyormuş 4lü daha doğru sonuç veriyormuş filan. Yani dediğiniz gibi. Bakalım doktor ne diyecek randevum 16+5te