Normal de yazmayacaktim ama genel olarak doğum hiyakesini yazan zor geçtiğini söylüyor benim hiykayemde böyle benim ağrılarım hep vardı 34. Haftada erken doğum riski yüzünden hastanede yattım 1 cm açıklığım vardı ve ciğer geliştirici yaparak ertelemeye çalıştılar ve doğum yapmadan önce evde 2 gün biraz ağrı çektim sonra dayanamaz olunca sabah 5 te kalkıp 7 gemisi ile karşıya geçip ilk ablama gittim ve orda dinlenmek istedim ama ağrılar izin vermedi saat 2 buçuk oldu agrilarim git gide arttı sonra 3 buçuk ta hastaye yatisim yapıldı 4 cm açıklığım vardı suni sancı vermediler kendi ağrım var die ve 17:55 te suyunu patlattılar 18:00 da kızım doğdu iki üç ikinmada doğumum çok kolay geçti yani içten yırtılma olduğu için dikis attılar kesim yoktu normal oda ya gectigim de hafif kulaklarım duymadi ve yaşadığım tek sorun buydu 38+3 te 3300 gram 50 cm boyunda bir kızım oldu ve hastaneden bir gün sonra çıktım gezmeye gittim dikislerde ağrı sızı yoktu sonra akşamı da evime geldim 3 saat yolu geri döndüm ilk günden beri çocuğuma kendim bakıyorum yanımda kimseyi istemedim bu arada doğum yapali 4 ay olacak biraz uzun oldu ama
kusura bakmayın sormak istediginiz birşey varsa sorabilirsiniz