Sevgi47 Kızlar büyük tuvaletin siyah gelmesi normal midir ilaçlardan mı oluyor acaba yoksa tehlikeli mi doktora başvurmalı mıyım hemen aranızda bu durumu yaşayan var mı ?
Zeyzey1616 Sevgi47 evet canm benimde uzun zamandr doktorun verdiği ilaçları kullandım kulllanalı aynı şekil geliyor normal olduğunu düşünüyorum herkes aynı şeyde şikayetçi cnkü ilaçların yan etkisi yani
Mucizeeemmmmmm Sevgi47 Demir ilacından o canım kullana kadar dışkın siyah olur bi kaç gün içme bak nasıl düzeliyor eskisi gibş oluyor
Sevgi47 Zeyzey1616 hmm anladım çok teşekkürler içim rahatladı çünkü uzun zamandır bu durumu yaşıyordum önemsemiyordum ama sürekli dışkı siyah gelince normale dönmeyince korktum o yüzden
Sevgi47 Betulmtn o zaman doğumdan sonra gecicek büyük ihtimal doğum olana kadar ilaçları kullanmaya devam edicem çünkü bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim🤗
aysenurbahadir bernabaskaci tam da bunu yazacaktım yazan var mı diye bakıyordum 😊 ilacı kullanmadan önce mutlaka prospektus okurum 🙋
bernabaskaci aysenurbahadir prospektüsünü okumadan asla kullanmam ilacı. Çünkü çok farkli şeyler duydum konuyla alakalı herkese de muhakkak öneririm. Çünkü eczacılar yanlış ilaç verebiliyor isim benzerligi vs. Bir arkadaşım bu yuzden erken doğum yaptı diyebilirim.
Kbrnr_krkmz Sevgi47 bende vitamin ilacı kullanıyorum bende post acacaktim ilaç vitamin ilacindan dolayı oluyor o normalmiş ama ishal olması normal mi onu bilmiyorum çok kötü oluyorum ya