Buketar Eliftuba ben trg polonun çantasını aldım 120tlye internette de dükkanda aynı fiyat çok hoş duruyor bence
BengulYldrm EsraErdoan iyi günlerde kullanın inşallah ben cok begendım hemen ertesi gün geldi inşallah beğenirsiniz sizde
ertugrulunannesi Eliftuba 100 tl Ali exprestenden aldık 6 tl kargo ile. Bir haftada geldi. Tavsiye ederim
HicranKzn BengulYldrm şimdi gördüm bende gitti gidiyordan. 50 den 100 e kadar var. Acaba farklı ne ki:) bide aldığınız geniş mi acaba
BengulYldrm HicranKzn 50 den 100 e kadar var derken anlamadım ama içi cok geniş foto atma şansım olsa atardım Ama içine ben baya birşey sığdırdım hem elde hem sırt olarak kullanılabiliyor
Binefsha Eliftuba nike dan almıştım normal sirt cantasi. Çok gözlü cepli ve de buyuk. Indirime denk gitmistik 100 liraya almıştık.
HicranKzn BengulYldrm https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/nuovo-503-zaino-bebek-bakim-cantasi-pembe-345130516 bu canım ama fark ne bilmiyorum
biiiidamla Merhaba kızlar aranızda muca marka bebek sırt çantası alan var mı acaba? Ben muca almayı düşünüyorum ama bakalım yakından görmek de istiyorum yada kullanan birilerinin yorumlarını duymak iyi olurdu