Anne54 bilimde karşıt görüşler olması çok normal ben ilk zamanlar canan Karatay i çok severek takip ettim pek çok şeyi mantıklı geldi ama o bir kadın doğum doktoru değil. karatay’ın düşüncesinin yanlış olduğuna dair benim takip ettiğim pek çok kadın doğum doktoru açıklama yaptı. Türk tabipleri birliği meslekten men için dava açtı. Ama bir tane bile doktor TV ye çıkıp Canan hoca haklı ben ona katılıyorum elimde de şu şu bilimsel kanıtlar var demedi . Bunu yapan doktor ya da diyetisyen ilgi çeker prim de elde ederdi ona rağmen yine de yapmadı kimse..bu konu beni çok düşündürüyor. Yani Canan karatay tüm bilim dünyasi bana karşı beni çekemiyorlar kafasında gibi ama neden olsun bu heleki anne ve bebek sağlığı söz konusuyken. Neden yapsınlar bunu bize bilmiyorum. ben ilk gebeliğimde yaptırdım şimdi ikinci gebeliğim ve yine yaptıracağim yaptırmayana saygı duyuyorum kimi doktorlar anneyi takip edip gerek yok yiyor açlık tokluk şekerine baktıriyor sonuçta hastayı en iyi dokroru bilir ben de doktoruma ve bilime sonuna kadar güveniyorum doktoruna güvenmeyen o zaman doğum için o doktorun Ameliyat masasına yatmasın evladını ve kendini emanet etmesin.