Melike0642 Nergsozdemr Canım öncelikle geçmiş olsun tabiki ilk işin doktora gitmek olsun benimde çok agiridi ve doktora gittim antibiyotik verdi ve şuan ağrım yok tabi doktoruma danısarak içtim yarın yine gidecem bitir gel bidaha bakalım dedi naçizane fikrim bu şuan geçici çözüm için ise sarımsak veya karanfil koyabilirsin ağrıyan yerine tuzlu su ile gargara da iyi geliyor rabbim şifanı versin inşallah 🤲
Ecemina20 Nergsozdemr bana minoset vermişti 500 mg gri kutudan sor istersen bi doktoruna bi o iyi gelmişti
Aysenur96 Nergsozdemr kesınlıkle ne sıcak veya soguk su sakın koyma ıntıhap var da sıcak da daha artabilir agrı sıcak soguk birsey yapamazsın suan sadece parol ıcebılırsın yanında karanfıl çiğne ağrıyan dişinin üzerinde tut , tuzlu su ile gargara yap , sarımsak koy ağrıyan dısının uzerıne hafıf zonklatatıyor zaten agrı kesılıyor ıntıhap var sa çok iyi geliyor ınsallah geçer kardeşim
HtcByz Bende kaç gündür çekiyorum tuzlu su ile garajlara yaptım, sicak su ile gargara yaptım, karanfil çiğnedim, ama en son çareyi yanağıma sicak su torbası basarak buldum 🙏
Livaaa Bende şu an diş ağrısından uyuyamıyorum 38+3 oldum. Nerddn çıktı bu allahım diye ağlayacam nerdeyse. Sanırım sabah antibiyotik başlayacam. Çünkü geçmiyo ağrısı