Esrakynr Merhaba anneler🐣 biz 11 haftalık olduk hala dr prilam içmeden ayaga kalkamıyoruz😒 kesın cınsıyet hangı haftada belli olurkı bazıları 12. Haftada bıle bellı olacagını soyluyor zaman yaklastıkca heycanda artıyor🌸🙏🏻🥰
Melike0642 Esrakynr Benim de 12 haftamda doktor tahmin etti ve değişmedi 16.haftada kesin netleşti 29 haftaligiz kızım olacak inşallah 🤲😊
Sevgiliilknur Esrakynr 10 haftalıkken agrım olmustu gittim kıza benziyor cıkıntı yok. Ama erkekte olabilir pipisi kucuk olabilir dedi. 12. Haftada gittim. Cıkıntı var erkege benziyor dedı. 1 ay sonra 4 aylıkken kntrolumuz var bakalım artık neye ınancagımızı şaşırdık 😀
Esrakynr Busbus58 maşallahhh yolunuz cokk az kalmıs darısı başımıza hayırlısı ile alın kucagınıza ınsallah 🌸🙏🏻🥰
Sevgiliilknur Busbus58 Benimde 12 haftadayım erkege benziyor cıkıntı var dedi ama ihtimal tabi. Sıze 12. Haftanızda nasıl bir yorum yaptı doktorunuz? 😌
Esrakynr 1babyy hiç bilmiyorum inanın bende çok merak edıyorum ve cok acemıyım ılk olunca☺️Duydugum kadarı ıle donanımlı doktorlar12.haftda %80net soyluyorlarmıs. Haftaya kontrolumuz var bakalım ne olacak🥰🌸🥳
1babyy Sevgi1907 belki değişir diye düşünüyorum önemli olan sağlık tabi ki ama gönlümden hep kız geçiyordu🙈
Bilge_asln2 Merhaba hamişler 14.haftada erkeğe benziyor demişti 16.haftamda net erkek oldğunu söyledi şimdi 18.haftamız sağlıkla gelsin inşallah oğlum 🙏👶💙🤰