SweetDream Kızlar 30+3 deyim sancılarım başladı 3 gün bugün nts ye girdim sancım çıkmadı. Sizin yalancı sancılarınız ne zaman çıktı acaba?
Azrabetulunannesi SweetDream ben de 30+1 im canım nasıl oluyor sende nasıl bir acı iki gündür sanki ben de de oluyor ama
tgbktszdmr SweetDream 30+5 im bende. Şuan yok çok şükür ama 25. ve 26. Haftalarda olmuştu. DOktorum progestana başlattı onun için. Bir aydır kullanıyorum iyi geldi elhamdulillah
minik_kalbim Bnm 27 de başladi cnm nst girdm o hafta sancim cikmadi şuan 34 um arada adet sancisi gibi geliyor
SweetDream Azrabetulunannesi canım adet sancısı gibi aniden giriyor geçiyor bir müddet sonra tekrar oluyor
Seher- Hanımlar ben hiç adet sancısı çekmedim ya o yüzden doğum sancısı veya yalancı sancı nasıl bir şeydir anlayamam diye çok korkuyorum
Seher- SweetDream ya inanır mısınız öyle dedim bugün inanılmaz farklı şeyler hissettim vücudumda ya karnım aşırı sertti bugün gün boyu farklı sancılar oldu uzun sürmedi neyseki ama sertleşme hep oldu bu saate kadar