3851 Kizlar ben detayli ultrason yaptirdim ama ozel hastane elime bi yazili sonuc vermedi ve ben yarin doktoruma gidicem acaba tc yi girince sonucu doktor bilgisayarda gorur mu cunku yazili belge vermedi diger gittigim doktor
Hifaelif 3851 Vermeleri gerekiyor aslında bana hem rapor hem cd hemde fotoğraf verdiler bir sürü fotoğraf ve cd verilmese bile raporu vermesi gerekiyor du
esraizmirli 3851 bilmiyorum ki canım doktorun bidaha isteyebilr ya da gittiğin hastaneyi ara yardımcı olurlar
Zeynebbilgin Gamze_akgn fiyatı değişiyor hastaneye göre mesela ben devlette araştırma hastanesine de yaptıracağım 20-24. Haftalar arasında yapılıyor
Hifaelif Gamze_akgn Ben İstanbul’da özel hastanede yaptırdım 250 TL ye ama çok çok daha pahalı yerlerle görüştüm en uygun fiyat bu diyebiliriz sanırım
Hifaelif Gamze_akgn Mecbur değil tabi ki ben ikili üçlü tarama testlerini yapmadım doktorum en azından detaylıya muhakkak gir daha iyi dedi çünkü orda bebekle alakalı hemen hemen herşeyi görüp inceliyorlar hamdolsun bir sıkıntı yok sağlıklı bir bebek dediler kalben daha iyi hissettim yaptırmasam rahat etmezdim
Hifaelif Emybl Sadece ayrıntılı ultrasona girdim onun dışında birşey yaptırmadım zaten bir hafta oldu ayrıntılıya gireli 22+0 dayız şuan
Hifaelif Emybl Nerede yi neler olarak anlamışım 😂😂 Sultanbeyli Tıp merkezinde 250 TL canım kadın Radyoloji doktoru bakıyor bakarken çok konuşmuyor sorsan söylüyor en son da güzelce bahsediyor bir sıkıntı var mı yok mu diye ben memnun kalmıştım