minik_kalbim Ya kızlar 34 haftaliğim artık doğum yaklaşıyor bu hafta kontrolüm var doktorum hic buşey demiyo ultrasyonla bakip tamam mı hadi kalk diyo suyu iyimi diyorum aklima da başka bisey gelmiyo bu gittiğimde neler sormam gerek?Mesela artik ayda bir değilde daha sık mı olmasi gerekiyor kontrollerimin?
Azrabetulunannesi minik_kalbim kontrollerinin daha sık olması gerekiyorsa o söyler diğer şeyler normal olduğu için söylemiyordur
Vildan_C minik_kalbim Kilosunu, boyunu, gelişimini vs herşeyi anlatmaya gerek aslında hiçbişey anlatmıyor mu? Bende 33+4 üm kontrollerim 10 günde bir şeklinde devam ediyor artık.
Tahaninannesii minik_kalbim doğum şekli, buna göre hastanede ne kadar süre kalacağım, yanımda eşim ve annem kalabilir mi, yanımda kalacak kişiye covid testi yapılacak mı bunları doktoruma soracağım. Bir de odaları görmek istiyorum kendimden ziyade annem için dizinden rahatsız çünkü. Muhasebeyle de doğum ücretinde bir değişiklik var mı diye konuşurum dedim yılbaşından sonra bazı hastanelerde olmuş çünkü, anestezi için ek ücret var mı, covid testleri doğum ücretine dahil mi bunları soracağım ben aklıma gelenler bunlar ben de 34+3üm perşembe randevum var
minik_kalbim Vildan_C ben soruyorum canim çok dalgın doktorm kilosu nasil diyorum iyi diyo yani sormasam gerek duymuyo söylemeye aslinda çok biligili iyi bir dr niye böyle yapiyo bilmiyom 😁
Mimartezeanne minik_kalbim boy kilo, dönmüş mu, döner mi, kasılmalar, perviks uzunlugum iyi mi, Su oranım nasıl,çatı kemigimde bari oluyor mesela bazne bu normal mi, erken doğum riski var mı gibi gibi sorular sormayı düşünüyorum ben çoğunu kendi söylüyor zaten de
DaisyMom minik_kalbim devlet hastanesine mi gidiyorsun.Genelde çok nadir oluyor devlet hastanesinde pek soylemiyorlar.Eger ozelse keske bastan doktorunu degisseydin canim.Benim doktorum ben sormadan herseyi soyluyor baş kafa olculeri olsun suyu kilosu olsun rahim agzi.vs cok iyi bilgilendirip tane tane anlatiyor.Bunlari sorabilirsin Durumunuza gore iki haftada veya 3 haftada bir cagirir.Ama bir sıkintiniz yoksa bir defa daha ayda 1 cagirip sonra 2 hafta veya 1 haftaya dusurur.Benim durumum biraz riskli oldugu icin tedbir amacli 29dan 34kadar iki haftada bir 34ten beri de hafta bir gidiyorum.
minik_kalbim DaisyMom özele gidiyorum canım bilgisine de kendine de guvenim sonsuz ama biraz dalgin bi doktor.
Tahaninannesii minik_kalbim bilmem ilk gebeliğim benim de🤦🏻♀️ Doktorumun düşüncelerini merak ettiğim için sorarım nasıl yönlendirecek acaba diye😊
DaisyMom minik_kalbim Allah Allah aslinda sen sormadan soylemesi gerekiyor.Sen yinede burda yazmis arkadaslar neler sorabilirsin diye.O sekilde sor canim.Insanin aklina o an birseyde gelmiyor soracaginida unutuyor bazen.
minik_kalbim DaisyMom he vallahi gidene kadar şunu sorcam bunu sorcam diyorum gidince heosi siliniyo kafamdan😂
haziranin25i minik_kalbim 35 den sonra her hafta çağırdı. 35 de nst ye başladık aklına gelen herseyi sormalisin ben sormadan herseyi söylüyor gerçi 🤗 bu haftalarda sorman gereken suyunun iyi olup olmadığı şuan da en önemli nokta o