Varol123 ben yeni doğurmadım ama aşırı pozitif bol gülmeli 😂 geçen sene nisan ayında doğum yaptım bir gün önceden sancılarım çok hafif başladı ben kalktım evi temizledim anladım doğuracağımı akşam hastaneye gittim açılma 1 cm sancılar yetersiz eve geldim sabaha karşı arttı sancı tekrar gittim açılma 2 cm sancılar yetersiz eve geldim kapıdan girdiğim gibi nişanım geldi sancılar arada bir ama şiddetli geliyordu tekrar gittim açılma hala aynı sancılar şiddetli olduğu için hemen doğumhaneyeee saat 14.00 de girdim sancı odasında duş aldım gezdim saat 5 gibi açılmam 4 cm oldu çok sıkıldım beklemekten dedim ki bana suni sancı verin uğraşamam böyle beklemekle aldım suniyi ki oooooo 😂😂😂 saat akşam sekize doğru bir kaka yapma hissi geldi bağırdım dedim doğuruyorum ebeler dedi açılman çok yavaş geceyi bulur elimle vajinama bi dokundum ki ayyyy bebeğimin kafası sancı odasında ebeler koştu üzerimde kendi kıyafetlerim doğumhaneye giremeden yatağa doğurdum 3 kere ıkındım bu sırada gülme geldi bana ebe diyor ki deli misin sen gülüyosun dedim kakamı yaptım kaka değil o bebek dedi ahahahahaha😂😂😂😂😂 yatağa öylece doğurdum yani sonra ben pat diye kalkmaya çalıştım dur dedi 2 tanecik dikiş atcaz uyuşturalım yok dedim bekleyemem sıkılırım direkt dikin öyle canlı canlı diktiler zerre acı hissetmedim hemen bezimi bağladılar kalktım yataktan elimi yüzümü yıkadım giyindim bebeği aldım çıktım millet diyo ki sanki bakkaldan ekmek aldı gidiyo böyle gülmüştük ve ilk doğumumdu ama çok pozitif düşüncelerle girdim doğuma ❤️❤️