Merve50 Adkut canım gebelikten gebeliğe değişiyor bu canını sıkma sağlıklı şeyler ile beslen♥️ Ben 20 haftalık gebeyim 1 kilo aldım sebebi 16. Haftama kadar bulantı ile geçti benimle aynı zamanda hamile kalan arkadaşım 7 kilo almış yani bu tamamen bünye ile alakası var 🥰
Melikesvm Adkut ben 20haftama kadar hıc almadım kılom aynıydı 3haftada felan 5kılo aldım yınede dıkkat edın cnku yedııqınız suan pek bebege gıtmıor dogumdan sonra zayıflamakta sıkıntı cekersınız
icimdekikelebek Melikesvm benimde aynısı oldu 🙊 16 haftaya kadar 1 kilo aldım 20 haftada +5 almısım bu ay kestim hiç beyaz ekmek tatlı yemiyim dedim arada hamburger kaçamadı yapsam da 🙂 şeker yüklemesi de var 24 de inşallah bakalım
Minnakkannesi Adkut bence gayet normal toplamda 12 13 kiloya kadar doktorlar ideal diyor tabi aşırı kilolu değilseniz. Ben hamileliklerimde yavaş kilo alanlardanım bünye ile alakalı canım
LinaNaz 20 haftalıgız 2 kilo almısım inşllah az alırım ilkinde 40 kilo aldım bebek 3290 dogdu ikincide 9 kilo aldım bebek 3430 dogdu 🥰 daha kokaydı dogumum ilkinde cok sismiştim 😒
MucizeAnnesii Adkut canım herkesin bünyesi farklı . Hiç kıyaslama kimseyle kendini tadını çıkar . Ben 21 +5 1 kiloya kadar aldım ama bulantım olmadı . Çok etkilemedi hormonlar . Bir arkadaşım 6 kilo almıştı benim haftamda Doğum yaptı ve aynı kilosuna indi hemen . Düşünme bunlar 😘
icimdekikelebek Aslında biraz kilo boy endeksinle de alakalı kilo problemin yok ama dikkat et biraz fazla almışsın dedi doktor 1.70 boy 60 kilo ile hamile kaldım 66 olmuşum 20. Haftada
biranneden1 22 haftalık hanileyim 4,5 kilo aldım . Doktora söyledim ve şu an iyi gidiyorsun dedi . Ama forumdaki yorumlara bakarsan aldığım kilo dünyanın sonu gibi çünkü herkes 30.haftalarda bile hiç kilo almamış oluyor nedense
Cansu26 Adkut İlk 3 ay kilo almamak gerektiğini sonrasında ise haftada yarım kg almanın sağlıklı olduğunu söylüyor doktorlar ayrıca hamlile kalmadan önceki beden kitle endeksini hesaplayıp ona göre toplam da kaç kg alman gerektiğini öğrenebilirsin örnek benimki fazla kilolu sınıfına girdiği için 9-10 kg dan fazlasını almamam gerekiyormuş 23. haftama giriyorum 2 kg aldım her gün yürüyüş yapıyorum dengede kalmak için