Biirbukeet 35+2 haftalık hamileyim son 1 aydır 3 hafta önde gidiyor bebeğimin kilosu bendede şeker bulundu belki erken doğurma ihtimalimde varmış böyle olupta doğuma erkenden alınanlar varmı ? yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek 🤷🏻♀️
Dnz_yksr Biirbukeet bende 22 haftalik hamileyim ama çok kilo aldigim için şimdiden doktor bebekte kilo alir bu yüzden erken doğabilir ve sezeryan olma ihtimalin olur dikkat et demisti
060631 Biirbukeet Kendiliğinden erken doğum dışında herhangi bir risk söz konusu olmadığı sürece normal doğum haftası gelmeden doğumu başlatacaklarını sanmıyorum Yani prematüre haftası olan 36. Haftayı tamamlatırlar en azından 🤔 Sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
RANA60 Biirbukeet benim bebegimde 3 hafta önden gidiyo iri bebek ama erken alinma diye bisey yok doktorum eger bebek 4 kiloyu gecerse sezeryanla alacagim dedi bide benim şekerim iyi çikmişdi şimdi 36+5olduk bakalim nasil olcak
Biirbukeet Sen1meleksin Bebek 3kilo 300 gram canım 35+3 haftalık beni hastaneye yollayacak birde ordaki büyük doktorlar kontrol edecek erken doğurtma ihtimalleri var
Cemrreedemirci Benim de 2 hafta önde. Önde olması erken doğum değil dombik bebek olacak demek. Hatta belli kilo üzeri bebekler kanala da pek giremiyor doğum ilerleyemiyor dedi doktorum. Önemli olan ciğerlerin gelişmesi. Tabi bunların hepsi sıkıntı yoksa. Şeker vs varsa bilemiyorum.
Dnz_yksr Melikesvm bebegim daha kilo degil 22 haftalik ben simdiye kadar 10 kilodan fazla aldigim için oyle dedi
Nurov Benim bebitom da iri, erken demedi doktorum gayet son haftalara sezaryen tarihi verdi 4 kiloyu bulurmuş, 35+2de 3100 kgdı
Gizemaltnr Nurov 30 haftalıkken kaçtı kilosu canım hatırlamıyormusun bird3 bebek kacinci haftadan sonra hızlı kilo alıyor
Aysenur61 Dnz_yksr gayet normal kılon ben 72 ile hamile kaldım suan 89 kıloyum 17 kg aldım 27. Haftamdayım
Dnz_yksr Happylif3 yok öğrendiğimde 63 kiloydum haftama göre cok aslında zaten 6. Aydan sonra daha çok alınıyor derler kilo
gonul0604 Biirbukeet kuzenimin bebeği 34 haftalıkken 3.900 gr dı mecburi erken sezaryen ile doğum yaptı bebek hiç küvöze girmedi sanki normal haftasında gibi taburcu oldular ama o bekleseydi daha da kilo alacaktı