begummm26 Kbrgnca Henüz almadım ama ilk önce çıngırakları almayı düşünüyorum tutma becerisi oluştuğunda😊 ayıcık gibi tüylü şeyler almıcam bazı çocuklarda tüyler alerji yapıyormuş zaten onları çok oynamıyorlar gibi😄 büyüdükçe de hayvanlı ahşap yapbozlar, eğitici oyunlar almayı düşünüyorum☺️🌸
Msde_srds Kbrgnca görümcemin kızına 2 tane alıpta bi tanesini bana verdiği çıngırak var başka oyuncağı da yok 🙂🙄
Kbrgnca Buseyvz ben de bir tane çıngırak aldım şimdilik☺️Bir tane dönence ve eğitici kartlardan almayı düşünüyorum
Buseyvz Kbrgnca bebeğimin ilk zeka kartları diye olanı aldım ben de e bebekten bebeklerin ilgisini çok çekiyormuş 😊 çıngıraktır, aynalı oyuncaklardır vs aldım ama daha çok kitap ve kart oyunları istiyorum aslında başından beri ne görürse devam eder diye ama yenidoğana uygun pek kitap bulamadım 😊
Tahaninannesii Kbrgnca [url=https://hizliresim.com/lNYSGt][img]https://i.hizliresim.com/lNYSGt.jpg[/img][/url] bunları aldım ilk zamanlar için. Kitap gibi hışır huşur ses çıkaranlar oluyor kumaştan onlar dikkatini çekiyor birşeyler tutmaya başladığında bir de alttan ipli peluş oyuncaklar oluyor ipi çekip bırakınca müzik çalan.
Sibelezgi Kbrgnca ben kizima birsuuru amigurumi oyuncak ordum irili ufakli eline alinca taaiyabilcegi disini kasiyo agzina aliyo die pamuk ipten yikanabilen oyuncaklar yaptim iclerine zaten bazilarinin cingirak gibi ses yapici seylrr koydum
Mcakir Kbrgnca 100lü top aldım. Onemli bişi diil tabi kargoyu ücretsiz hale getirmek için eklemiştim sepete 😅 1 peluş ayısı 3 çıngıraklı yumoş oyuncağı var. Eğitici kitaplar aldım. Ahşap rakamlardan oluşan puzzle aldım. Kuckken benim oynadıgım şekil yetenek küpleri vardı ve ingilşzce eğitim serisi ( arabaya basıyorsun car die ses cıkarıo vb.) onları ailem saklamıştı onlar var. Çok oyuncakcı bi anne değilim. Zamanla bebeğimi tanıdıkca ona göre alıcam
Buseyvz Mcakir ay çok teşekkür ederim hemen bakıcam 🤗 hiç alışveriş yapmadım ordan siz yaptınız mı acaba 😊
Mcakir Buseyvz evet 3 seri kitap aldım. Bi de ahşap rakamlı puzzle. 😊 Fiyatları çok uygun. İçerikleri iyi sayılır kitapların okudum hepsini ama bi wowww da değil 😊 Resimlerin ilgisini çekebilceğini düşünüyorum
Buseyvz Mcakir evet inceledim bir çoğu a101e gelmişti hatta yarı fiyatına 28inde tekrar gelecekmiş bakalım takipteyim ben de 😊
minnie123 Kbrgnca ben çıngırak aldım bir tane, teyzesi bir sürü peluş ayıcık verdi bunlar yeterli şuanlık 😀 bir 6 aylıkken nasipse ufak masal kitabı alırım veya zeka kartları tarzı birşey olabilir çünkü hemen doğar doğmaz anlamaz pek birşey bunlardan
Mcakir minnie123 ya o zeka kartları a101 Bime felan geliyor aslında arada 5-6 tl felan oluyor. Bencede henüz erken yenidoğan için ama görürsem ordan hemen alcam . Uygun oluyo baya
Oysul Kbrgnca peluş oyuncaklar , bul tak küp, oyun halısı, halka sıralama, dönence, çıngırak bu tarz oyuncaklar aldık şimdilik