burcumelis Suan klasik vileda var başlığı da supermocio diye viledanın sıkma yeri kırıldı yeni almam lazım gene vileda tarzı mı alsam yoksa viledanın şu pedallısı falan mop gibi olanlar daha mı iyi siliyor yardımcı olurmusunuz?
Nlay1n burcumelis mop gibi olanlardan vardı bende hiç kullanışlı değil iyi sıkmıyor sulu kalıyor bende eski tiplerden aldım çok memnunum ☺️
Gizem___ burcumelis spin mop tablet kullanıyorum çok memnunum bunu almadan önce viledayla sadece ıslatıyomuşum yerleri bunu anladım. Tabi biraz daha yoruyo viledaya göre sıkması çekmesi falan ama zerre toz bırakmıyo. Başlığını değiştirip banyonun fayans duvarlarını da siliyorum çok pratik bir şekilde. 🤌🏻🤌🏻
Smylcn_ burcumelis Hayır bende yedek bezler var kirlendiler değiştiriyorum işim bitince makineye atıp yıkatıp kurutup yerine koyuyorum. İnanılmaz rahatlık. Ama dediğiniz gibi tek bezle sıkıntı olabilir 😍
Mom8 burcumelis shiny mop al kesinlikle 3,5 tanede bezinden al her odada başka bez kullanırsın tamam o kadar pratik ki anlatamam
burcumelis Derya-engiin canım elle silmek eziyet yani kendimi yıpratamam hiç valla hamileyim zaten kolay ve iyi silen bişey olsun bana yeter😁
bendeonudiyorum Derya-engiin bendensin bacim, viledayla on kere sil su en fazla azicik grileşiyor, ama bi de kopuklu sicak su yap egil de sil bir kerede su kappkara oluyor 💯🌚🌚
bendeonudiyorum Derya-engiin dogurayim da silecegim insallah yine rahat rahat, bir iki aydir pek yemiyor egilip silemiyor, dogurmaya az kaldi insallah 😊
aysedemirucar burcumelis Silva elle silmiş gibi su bırakmıyor kurusun diye beklemiyorsb biraz pahalı tek mop ve ssapi şeklinde alırsan daha hesaplı oluyor üye olun bence Trendyolda fln toplamda 30 TL fark ediyor eğer alck olursnz
bircivcivannesi burcumelis hamileliğin son dönemlerinde yerleri elle dizlere cokerek silmek tavsiye ediliyormus bu arada 🤭