Mom8 Merhabalar. Evet bu postu yazan arkadaş biraz zorlanmış. Kendince (bence yanlış) nedendir bilinmez burda anlatmak istemiş 🧐
Ama size şöyle diyim; ilişkiye ben de zor girmiştim, iki sene sonra hamile kaldım ve kanamam olunca vajinal ultrason ile muayene olmam gerekti. Ama ilk defa muayene olacağım için ve sağolsun doktor da üzerime herhangi bir örtü vs vermediği için, bir de üstüne kasılma sorunum olduğu için kendimi aşırı kastım ve alet dahi giremedi.. velhasıl sonra kürtaj olmak zorunda kaldım ama kalktım gittim ve hiç acı yoktu . Dedim ki demek ki acılı bişey değil ki bişey hissetmiyorum.
Gelelim şimdiye geçen hafta çatı muayenesi oldum, tabi öncesinde perine masajı yapmaya başladım sırf çatı muayenesinde kasılmamak için. Ve doktorumun eli hafifti galiba kassam da kendimi acı olmadı. Yani tabi bi yanık, pişik gibi bir his oluyor ama hakikaten abartılacak bişey yok yani. Hele yürüyemeyecek kadar olduğunu düşünmüyorum.
Belki ilk defa alttan muayene olanlar, doktorun sert müdahalesi ya da benim gibi tam vajinismus olmasa da kasılma gibi huyu olanlarda psikolojik olarak kasılma nedeniyle acı oluyordur. Benim ilk seferime göre ilişki ile aynı şey değildi, sonuçta birisinde karşınızda sevdiğiniz adam ve belli duygular var 😬 Diğerinde her ne kadar doktor olsa da yabancı bir insan var ve maalesef evlenmeden önce hiç böyle bişeyle karşılaşmadığımız için normal olarak bazılarında kasılma oluyor. 😊