Gulsen4224 Alps ne kadar açıklık olduğu söylenmedi cnm ama catı dar dendi kesi ile atlattım sezeryan olucaktı istemedim 🙈
babyackgz Alps al benden de aynı ne doğru düzgün uyku uyuyabiliyorum ne hareket edebiliyorum nefes almak bile zorlaştı doğsa da rahatlasam bir an önce 🤦🏼♀️ yok canım kanalda bile değil daha bekliyorum nişan su bir şey gelsin diye ama yok
heyymomm Tatliheyecan merhaba nst sonucunuz nasıldı nasıl gidiyordu yani sancılarınız bu gün bana da sancıların güzel dediler ama tabi tarih vermediler merak ettim o yüzden
heyymomm Hasrt1 merhaba nst sonucunuz nasıldı :) düzenli nasıl oluyor yani benim bu gün hiç 50 den aşağı inmedi hep 50-60-80 böyle gidiyordu bu düzenli mi oluyor
Hasrt1 heyymomm valla bende ilk defa girdim birşey anlamadım girdim nst ye hemşire dedi nst sonucun kötü cıkmış doktora göster dedi doktora gösterdim dogumhaneye git serum taksınlar iyi olmazsa yatisini yapsinlar dedi serum aldim tekrar nstye girdim daha iyi ama düzenli sancıların var çatı muanesi yapıldı bir parmak bile açıklığın yok dedi yarın kontrol var hayırlısı bakalım
Hatice11 Alps öğlen 1 de yatışım yapıldı sancım yoktu ama akşama dogru sancı basladı açıklık cok yavas ilerledi, saatte 1 cm diyebilirim.Kendi sancım yeterliydi doktor suniye gerek yok dedi.Ertesi gün sabah 9 da dogdu oğlum 😊
Alps Hatice11 peki hareket ettiniz de mi o kadar yavaş ilerledi? Ve suni almayıp o kadar beklediginize değdi mi ? Yani keşke suni alsaydim süreç daha hızlı.ilerlerdi gibisinden
Gulsen4224 Alps inşallah cnm bende ilk zor olsada normal doğum istiyorum tekrardan rabbim hepimizi bir avazda bebeğimize kavuşturmayı nasip etsin🤲🏻🤲🏻❣️
Hatice11 Alps Maalesef sancılar baslayınca hareket edemedim resmen yatakta kıvranarak bekledim yaptıgım hata buydu.Siz olabildiginde yurumeye ve hareket yaomaya calısın bu dogumumda inşallah daha aktif olmaya calısacağım
gonul0604 Alps sabah 11.30 gibi sümüksü kanlı şekilde geldi öğlen 2 de hastaneye yattım akşam 20.35 te doğurmuştum geçen sene❤️
Alps Hatice11 anladım demek ki sancin şiddetinin önemi yok en önemli şey hareketmiş. Teşekkür ederim bu bilgi her zaman aklımın köşesinde olcak
Sineemm Alps karnının düşüp dusmedigini kontrol et bu daha garantili bir yöntem tabi normal doğum olursa hiç değilse düştüğünü fark edersen hazırlıklı olursun 😚
Alps Sineemm inşallah normal doğum olur da karnım zaten aşağıda 😱 kanala indi mi inmedi mı onu da bilmiyorum üç gün sonra öğrenirim inşallah
gonul0604 Alps evet sancım bir gün önceden başlamıştı nişanım gelince biraz daha arttı ama dayanılmıcak gibi değil zaten 6 saatte de doğurdum darısı sizlere inşallah❤️❤️
Hatice11 Alps Kesinlikle açılmanın hızlı ilermesi icin hareket etmek yürümek şart.Benim Ilk doğumumun tecrübesizligiydi iste 😊🤦🏻♀️
Sineemm Alps forumda birinin yazısını okumuştum karnı aşağı düşen hamile sırtını bı yere yasladigunda ayak ayak üstüne getiremiyormus dene bakalım doğru mu 😀
Cansugurses mavsnz38_ açılma var mı diye catı muanesi yapıyorlar zaten o ara güzel açılma olmuş suyunu patlatalım dediler paketten çubuk gibi bişey çıkartıp soktular anlamadım bile sanki küçük tuvaletimi yapmış gibiydim doktor 1 saate bebeğini alırsın dedi yarım saat sonra kızım doğdu 😊
Minikmucizem21 Alps doğum yapdığımın aynı günü geldi bir kaç saat sonra oğlumu kucağma aldım suyumda doğum anında patlamıştı🤭
Minikmucizem21 Alps suni sancıyla mecbur çünkü gebelik şekerim vardı 40+1 de doğrudum oğlumu 2018 de ve şuan yine.hamileyim 🥰