ikiiPrensensAnnesi Genelde erkek bebekler mi kız bebekler mi zamanından önce doğar yada zamanına göre geç doğar 🙈ilk hamile miyim diye heyecan vardı sonra kese ve kalp sesi heyecanı sonra cinsiyet şimdide doğum heyacanı bitmiyo yaaa😅😅😅
Buketkucuk ikiiPrensensAnnesi kız diyorlar ama aman Allah korusun bebeklerimiz zamanında doğsunlar sağlıkla ve hayırlısıyla gelsinler inşallah🤲🏼🧿❤️
Tugcek33 ikiiPrensensAnnesi genelde ikizler erken doğuyor🙈 bende fena endişeliyim ama sağlıklı olsunlar yeter ki zamanıyla gelsin bebeklerimiz🤲🏻
Adilekorkmaz ikiiPrensensAnnesi kizim tam 40 haftalik dogdu suan ikinciye hamileyim mecbur erken dogcak onceki dogumum sezeryan oldugu icin 😓
ikiiPrensensAnnesi Buketkucuk aynen inşallah ama bu heyecan napacaz cnm hemen olsada ablaları annesi babası sevse koklasa🥰🙈
ikiiPrensensAnnesi Tugcek33 daha bitanenin heyecanına dayansmıyom ikizi düşünemiyorum bile Rabbim bağışlasn ikizlerinizi size 💕💕💕😍😍
Adilekorkmaz ikiiPrensensAnnesi mecburi oldu canim 10 saate yakin normal dogum icin ugrastik ama olmadi kanalda sikisti ve nefessiz kaldi acil sezeryana alindim bebegimde yogun bakima 😪
ikiiPrensensAnnesi Adilekorkmaz inşallah bidaha böyle olmaz cnm Allahım evlatlarını sana bağışlasn bnde cok korkuyorm bi sorun cıkacak diye
Tugcek33 ikiiPrensensAnnesi 12 Temmuz görünüyor ama ikizler erken doğuyor genelde bakalım sağlıkla gelsinler tam zamanında doğmuyorlar bende heran hazır olmalıyım🤣🙈 benim bayramım bebeklerime kavuşunca olacak inşallah🤲🏻
Adilekorkmaz ikiiPrensensAnnesi bende cok korkmustum ilk basta doguma girerken bol bol duat ettim ALLAHIM saglikla kavusmayi nasip etsin butun herkese