Saripapatya020 Duyguss1 Kahverengi gelmesi genelde normal karşılanıyor ama yinede doktor kontrolu olması daha iyi en azından için rahatlar.
Kamaynu01 Kamaynu01 Duyguss1 korkulacak bisi degil canim benimde 2. Hamileligim ilkinde yasamadim bunda bendede oldu 6 ve 7. Haftalarda doktor yerlesme lekesi dedi
merveklyc Duyguss1 Kan sayılıyor malesef rengi önemli değil benim de başıma da geldi düşük tehlikem vardı önemsemezlik etmeyin ilaç başlar doktorunuz
papatyasever34 Duyguss1 doktora görün canım benimkide öyle başladı benim düşük oldu ama sen korkma en azından için rahat olur
merveklyc Kamaynu01 Herkeste aynı olmuyor canım bana da düşük tehlikesi demişlerdi iğne fitil kullandım 🙏
Brn18 papatyasever34 düşüğü nasıl anladın canım kaç haftalıktı ya benden de geliyor leke dr gittim progestan verdi içiyorum ama hala kesilmedi
Kamaynu01 Stres yapma daha cok artmasin ama normal karsilandigi soyleniyor.Ben o zamanda cok arastirmistim internetten doktor soyleyince rahatladim
papatyasever34 Brn18 kanamam pihtili şekilde arttı dayanılmaz bi ağrı saplandı progestan kullanıyodum zaten hastaneye gittik ebe muayene ettiği sırada düştü
Nisnisa Canım panik yapma ama bir dr a gözük aynı drum başıma geldi rüşük ilacı ve iğne vurdular bir sıkıntı çıkmadı bebeğim duruyor
Brn18 papatyasever34 amin canım çok geçmiş olsun benimde arada böyle kramp girer gibi oluyo ama sadece o kadar insan tedirgin oluyor