birprensesvebirprensannesi _Sibelkuslu1 Ayyy bendede enfeksiyon var başından beri gitmiyor ne yaparsam yapayım 🤦 Rabbim bebisinizi korusun
Arzuoguz birprensesvebirprensannesi Eğer kan ilacı yada Demir ilacı kullanıyosan çok iştah açıyorlar bilgin olsun.. doktorum vermişti ama ben değerlerim iyi olduğu için kendim kullanmadım şuan 36+5 haftalık gebeyim 7 kilo aldım bebeğim 3300 kilo
birprensesvebirprensannesi Arzuoguz Maşallah çok güzel ilerlemişsiniz valla canım kanım eksik 😔 Kan Demir ilacı kullanıyorum malesef
Arzuoguz birprensesvebirprensannesi yani benım değerlerim iyiydi kullanmadım hiç biraz kullan bakalım düzelirse bırak bence
Aleynaaa67 birprensesvebirprensannesi aslındaaaa çok yemek yiyiorum zaten bogazımın maşallahı var ama yediklerim hep oğluma gitti 👏🏻 32 haftayız 2480 gr 😅😅
Safcan birprensesvebirprensannesi Oyyy maşallah yarasın minnosa annesj😍cinsiyet n annesi😍28+6 dayım 5 kilo aldım bi alıyorum bir veriyoum😂
birprensesvebirprensannesi Safcan Oğluşum olacak Rabbim izin verirse 🙏 maşallah çok almamışsınız nasıl verebiliyorsunuz ya 🙈
SutlacimiYedimmiBen birprensesvebirprensannesi zaten bu iki kilo dışında 5 kilo daha ya alirrim ya almam diyorum ilk hamileligimdede çok kilo almadim yinede kısmet belli olmaz