Anne18 Nasippp erinme sürün sürün çat diye birden çatlıcaz bak gör bende bebek yagı aldım onu kullanıyorum
Nasippp Anne18 ilk aldığım da her gece sürüyordum sora bıraktım 😂hamilelik lekesi falan oldu. Mu sende
Sibelezgi Busbus58 aynen lcw penti bende dugmelilerden alacagim digerleri yazik gunah cok paahli 2 foto icin degmez. Tesetturluyum zaten ustunede uzun sabahliklarim vardi onu giyerim zaten hastanede 1 gun ancak kaliyoruz gerek yok
Nasippp Anne18 yok ya ama vericez mecbur şubatta hastahane çıkışı sipariş etcez Aslıhan veya hüma ikisinden birisi ama büyük ihtimal Aslıhan olabilir siz karar verdiniz mi canım
Nasippp Anne18 bende konuşmadım Bayadır seninle konuşuyoruz arada ama onunla hiç konuşmadık daha 🤷🏻♀️
Hasibe123 Anne18 bende önü boydan düğmeli pijama takımı bi tane yarim düğmeli biraz daha kalın polarlı bi takım bi tanede önü fermuarli spor bi eşofman takımı aldım canım diğerlerini sonradan kullanışlı olmaz diye tercih etmedim
Ebrulice78 Anne18 lohusa pijamaları çok şıkırşıkır geliyor bana ben gömlek pijama takımı aldım nasipse emzirmek kolay olur diye birde normal pijama takımı aldım doğum çantama ikisini koyacam hem daha kullanışlı hem daha uygun
Buketkucuk Anne18 ben normal pijama giyeceğim lohusa pijaması denince hem fiyatı artıyor hem de sürekli giyebileceğin takımlar olmuyorlar. Normal pijama takımı daha rahat ve uygun oluyor kesinlikle
Nasippp Aycanmbenim şuan 29+5 im canım Evt doğumdan sora hastahane için aldım canım aynısını alacaksan eğer tükenmiş olarak gözüküyor sora stoklar yenileniyor sanırm 🤗
Htcnrmllslhgl Nasippp kaç beden aldınız bende o takımı beğendım ama bedene karar veremıyorum şuanda 34 haftalığım 65 kıloyum 1.62 boy
Nasippp Htcnrmllslhgl önceden kaç beden giyiyordunuz ister benini ister bir büyük bedeni alın canım ben 44 bedenim 2xxl aldım mesela çok güzel oldu