Umudunukaybetme-1 Merhabalar Mide bulantıları ne zaman başlıyor. Adet olacakmış gibi arada karın ağrısı normal mi:(
BTSG04 Umudunukaybetme-1 mide bulantısı herkeste farklı. Başlarda ağrı normal görülüyor rahim büyüdüğü için yinede içiniz rahat etmezse doktorunuza danışın. Kaç haftalıksınız?
1zehramom Umudunukaybetme-1 Bir buçuk aylık hamileydim midem bulanmaya başladı 3. Ayıma girdim hala devam ediyor
Serendipity Umudunukaybetme-1 herkeste olucak diye bir sey yok 31.haftamdayim hic bulanti, aserme, kramp vs yasamadim kendinizi sartlamayin ne zaman baslicak diye belki de hic baslamaz ve rahat bir hamilelik gecirirsiniz siz de ;)
Deletedmom_5 Umudunukaybetme-1 Umudunukaybetme-1 herkeste aynı olmayabiliyor benim 6. Haftada başladı mide bulantısı ve şuan ara sıra hala oluyor ama arkadaşımın 2.5 aylıkken başladı 4 aylıkken bitti
Eyceniz Umudunukaybetme-1 benim gebeliğin 10. Haftası kasik agrim hic olmadi mide bulantimda suanlik yok çok şükür:)
Sen1meleksin Umudunukaybetme-1 1 bucuk aylıkken başladı 3 ay bitti o da bitti yani 7. Haftadan sonra falan işte 14-15. Haftayı buldu geçmesi