Merve8494 avukatveanne al bendende o kadar valla hicbir ise yaramıyor yastık uyurken bile 100 kere uyanıyorum
avukatveanne Rabis43 stres emzirmek yorgunluk derken gidiyor kilolar sağlıkla kucağımıza alalım da bebişleri 😌
avukatveanne mavikelebek_ bu postun rekoru sende sanırım beni biraz aydınlatırmısın 🙆♀️ doktor kilona bişi dedi miii 🤭
mavikelebek_ avukatveanne yoo birşey demedi kiloma yiyip içip yatıyorum bebek önde gidiyor diye sesini çıkarmıyor şuan nst den yazıyorum birazdan gircem doktora kesin bu sefer der gibi:))
avukatveanne mavikelebek_ bu yiyip içip kısmını çok seviyoruz ondan oluyo hepsi :) ayyy demesinler bişi insanın morali bozuluyo 🙆♀️
Gzmprin avukatveanne Bende 30 haftalıkken gittim kontrole 1575 gramdı bende 65 kilo olmuşum yani bu zamana kadar 3 kilo aldım
BebegimleYeniHayat_34 Demet3435 tahin yemekten önce bir kalık hemde mide yanmasına falan da bire bir sabahları kaşar ve bir adet yumurta mutlaka her akşam da süt içiyorum bir kupa 😊bana da 2 hafta önden gidiyor gelişimi dedi çünkü Maaşallah çok şükür
Demet3435 BebegimleYeniHayat_34 maşallah 🧿 teşekkür ederim 🙏 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini ❤️
Demet3435 avukatveanne çok teşekkür ederim denerim tahini kesinlikle. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini ❤️
Ozlemust BebegimleYeniHayat_34 ben de 32+2yim 1900 gr 43 cm dedi tombiş biraz dedi siz kaç kilo aldınız?