Elifhusna EdanurZ yalnız değilsin canjm bende 39+5im şuan karnımın kasintisindan ağlıyorum 😥hicbir belirtim yok sadece çok akintim var .bebek çok sertlesiyo kasiniyo 😥
Sevdaaa001 EdanurZ bende 39+5 im hic ses Yok bi gelişme Yok arada Rahmime baskı oluyor ama saniyelik geciyor hemen bi kasıntı çıktı iki gündür .bide kiz çocukları erken doğar derler ama sanki çıkmayacak gibi 😀
Alfabetaa EdanurZ şubat anneleri bile doğurmaya başladı biz bekliyoruz hala 😂 eşim akşam eve geldi bu akşam arabanın benzinini doldurup geldim nolur nolmaz diye dedii içine doğmuştur belki sabaha kadar doğururum diye umut ediyorum 😂
EdanurZ Elifhusna aynen bebek çok sertleşiyor arada bel arada kasık ağrısı oluyor o kadar düzenli kasılma ve sancı yok🤦🏻♀️
Alfabetaa EdanurZ amin canımm bu akşam cok hareket etti aşağıya baskı yaptı toplandıı ama bilmiyorum tabii 🤷♀️
EdanurZ Alfabetaa hayırlısı canım ya bende bilemiyorum kestiremiyorum birden gelecekler galiba bekledikçe de gelmiyolar 🤦🏻♀️ 2 gün sonra kontrol var çarşamba bakalım ne der doktor 🤔🤷🏻♀️
Alfabetaa EdanurZ hayırlı haberleer alırız inşallah bende perşembe gidicemm. Ama sen 40 oluyosann yatış verebilir belkii gerçi 41e kadsr bekliyorlar suni sancı yada fitil içinn
EdanurZ Alfabetaa yarın 40 oluyoruz canım ama 41 e kadar beklicez dedi doktor sonra biz başlatcaz doğumu eğer gelmezse bebek dedi bakcaz artık napcak bu bıdık gelir mi😂
Elifhusna Bu haftada kontrolümüz var bu seferde sancı yoksa haftaya gelin demesinden korkuyorum yeter ya😭😭