hulya_1919 Sermec27 girerim canim uygulamayı silmeyeceğim ☺️👶🏻 Sana tavsiyem çok stres yapma biliyorum zor ama ben kendimi çok sıkmışım şuan bütün sinirlerim boşalmış gibi rahatladım nefes aldığımı hissediyorum
Sermec27 hulya_1919 arada bir geliyor ama sakin kalmaya calışıyorum su 20 hafta bir gecseydi şöyle bir oh ceksem Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
hulya_1919 Elanur96 kendimi kitledim daha önce normal ölü doğumum vardı travma oldu o bende korku ve Panikten yapamadım sezaryen istedim pişman değilim
Elanur96 hulya_1919 hım anladım bnmde catı kemıgım bıraz darmıs ama sancıyla bazen acılıyomus once normalı demıycez yoksa zorunlu sezeryan olucakmıs ondan sordum sağlıkla büyüsün bebegınız
hulya_1919 Sermec27 amin canim çok iyi anlıyorum seni benim 9 ayım depresyon halinde geçti hayati kendime zehir ettim şuan sanki cennette gibi hissediyorum herşey boşmuş bomboş tek gerçek bebeğim💞👶🏻☺️
Sermec27 hulya_1919 yok bana arafa bir geliyor işte o da olur artık yapacak bir şey yok haziran ayında oğlum dünyaya gelince bende senin gibi olurum inşallah 🤲
Sevgi1907 hulya_1919 Aminn canim sende saglikla buyut melegini Allah anali babali büyütsün inşallah 🥰 🥰
hulya_1919 Sevgi1907 amin canim insallah bekleyen tüm annişler yavrularını alsın kucağına lavaboya kalktım şimdi 10 dkka ayrıldım yanından özledim ☺️Annelik böyle bişey sanırım
Sevgi1907 hulya_1919 daha karnimdayken boyle hisederken yanimdayken ne olur bilemem ama benden cok sevecek cok insan var evde 🤣🤣