Bittercikolataa Canim_-bebek01 Bol para ile alakalı değil pihtilasma ignesi kullandığım icin devlet hastanesi almadı. Evde mi yapıyım dogumu sağlığım için ödedim özele paramı.
Mom97 BetulDuru12 ben etlik lokman hekimden doğum paketi aldım doktorum Hatice çelik çok bilgili , ilgili , tatlı bir kadın. 6600 pket fiyatı ama sanırım ocaktan sonra 7250 olmuş
Bittercikolataa meryemerdemir 5 genimde pihtilasmam var o yüzden igne kullaniyorum zaten ilk gebeliğim de bebegimin kalbi durdu sonrasında ben özel bir klinikte yaptirdim test iyiki de yaptirmisimm Devlet hastanesine kalsa 5 genimde bile igne kullanmami öngörmediler 🤦♀️
Melikeelanur Canim_-bebek01 bende ona almaya çalışıyorum bakalım randevumu inşallah membun kalırım hiç kötü yorum almadım o doktora dair . Cinsiyette söylüyor mu hemen 13 haftalıkken alicam randevu hem ikili test hemde cinsiyet için
Melikeelanur Meltem374141 doğrudur canım bende takip ediyorum sürekli randevu kovalıyorum inşallah bulursun
meryemerdemir Bittercikolataa bende üç genimde heterezigot ekstra anti beta 2 glikoprotein ıgm pozitif. 4000 oksapar +100 mg coraspin kullanıyorum.
Bittercikolataa meryemerdemir Şehir hastanesi bana da 5 genimde olmasina rağmen kullanmana gerek yok dedi ne yapmaya çalışıyorlar bazn anlamıyorum geçmiş olsun size de saglicakla alin kucaginiza insaAllah💕
meryemerdemir Bittercikolataa Bittercikolataa perinatolojiy yönlendirdiler beni sanırım kaybettiğim bebeğim ileri hafta olunca baya uğraştılar bende anlamıyorum bi gün çok memnun ayrılıyorum bigün diyorum birdaha hayatta gelmiycem. ama ben bizim jenerasyonun annelerinin çok bilinçli olduğunu biliyorum ben her hafta bişeyle gidiyorum en sonunda nerden biliyorsun dedi bana.ama malesef öyle olmak zorundayız. kimseye güven olmuyor🌸 tavsiyenizi dikkate alıcam çok teşekkür ederim artık biriyle devam etmem gerekiyor çünkü orası çok yoruyor insanı 🌸
meryemerdemir Bittercikolataa canım bugün hastaneye acil gitmek zorunda kaldım pakize hoca müsaitti ona gidebildim. paket için halkla ilişkilere çıktım senin tavsiyenle ibrahim hocayı sordum ama bişeyi sormayı unuttum. o hastanenin kadın doğum acili var mı?
Gamzebtu Eylulbsl bugün n sordum herşey içinde doğum çocuğun ilk kontrolleri 1 gün yatış epidural vs 5500 denildi.
irorkay ece_2206 merhaba ya ben de bilgi alsam olur mu acaba? Ben henüz yeni başladım da aşkın hocaya? 🙊🙊🙊
Bittercikolataa meryemerdemir Tabii ki canim var acili Allah korusun yenidogan yoğun bakım falan da var bizde ne olur ne olmaz diye bu yüzden de tercih ettik🤗 fiyat ne dediler peki?