Arenmira Kızlar 53 kiloyla hamile kaldım 53 kilonun 40 ı popomdu zaten hamilelikte 9 kilo aldım ve hepsi oraya gitti🤭 buna nasıl dur diyebilirim Allahını seven söylesin 😂😂
Anne54 Arenmira yaa nasıl güldüm 😀 giyme korse felan boşver neren büyürse büyüsün benimde kalçam belirginleşti ama göbek daha önde 😂
Bireylulmasali Yapısal bence,geçen gün 5 yaşındaki yeğenim ablama teyzemin poposu Kocaman olmuş demiş benim için 😂
Arenmira Bireylulmasali ay ne yapıcaz bunu anlamadım kaynımın nikahı olucak göbek yok popo var ne giysem belli oluyor görümcemle gittik kıyafet bakmaya gülmektedir olduğumuz yere yıkıldık korse giyiyim dedim de bebeği sıkıcak bu seferde ne yapacağımı şaşırdım kaldım 😂😂
Yarenim7 1pearl hahaha alemsiniz yaa bende ilk kızımda popom kocaman olmuştu kanrıö küçücüktü kaldı walla öyle şimdide oğlum olucak göbek önden fırladı dengeliyoruz ön arka olarak 😀
Kadercisi Arenmira aynı ben 😂😂 henüz oraya giden bir kilo kütlesi yok zaten ihtiyaci da yok fakat eminim ki aldıklarım oraya gidicek 😂 bebeğe zarar vermicek egzersizler yap evde gün içinde iç bacak çalıştır 😂😂😂
Havvaozgur Arenmira 49 ’la hamile kaldim hiç popom yoktu karnimdan çok popom büyüdü 61 kilo oldum hepsi orda resmen ve bütün gün aktif halde calisiyodum ama yuruslede alakası yok bence 😂
Narenciye Arenmira yalnız değilsin 52 kiloyken hamile kaldım ve şimdi 70 kiloyum hepsi kalçamda 😂kız bebek olduğu için öyle diyorlar genelde