hazal544 bende yatak odama küçük bir beşik alıp, çocuk odası yapmayı düşünüyorum Montessori oda kafana yatıyor, ama Montessori yapsam bile bebek 6 aylıkken falan kullanır ancak
Merve599 Armindia ben büyüyen beşik aldım en az 2 metre boyu var ve onu yatak odama koymam demek; gardolabımın kapağını açamamam demek ve yatağa yatarken de yatağın ayak ucundan başına doğru sürünerek çıkmamız demek o yüzden o beşik yatak odasına koyulabilecek beşik değil en azından benim yatak odam için 25 metre kare bir oda zaten
ozgeya Armindia oda takımlarının beşikleri ebat olarak büyük oluyor, yatağınıza birleştirdiğinizde kocaman bir beşik oluyor dolayısıyla. Anne yanlarının ön bariyerleri iniyor ve yatağına sıfır yanaşıyor. yataktan kalkmadan bebeğinizle ilgilenebiliyorsunuz.
Marvegas1 Seyda2434 bende oda almadım beşik almayı tercih ettim ilerleyen zamanda yapmayı düşünüyorum 😀💕
Gzmsydr Seyda2434 5 aylık bebek annesi olarak şuan oda yapmadım beşiği odamda surekli ilk zamanlar emzirmek icin kalkiyosun zaten biraz daha büyüsün oda yaparim simdilik erken :)