minikmercimek Kızlar mobilyalarımız klasik beyazlardan değil resmini koyacağım odamızda biraz ufak renkler çok boğsun istemiyorum sizce bu renk mobilyalara hangi renk hali perde vs dekor yakışır var mı fikirleriniz 🙂 https://imgyukle.com/i/HsJIfQ
zenan8 minikmercimek bohem tarzı yapıcaksan odasını bence güzel . Ama her renge uyum sağlasın dekorda zorlanmayayım dıye düşünüyorsan krem renk öneririm. Ben krem renk aldım ve her renkle kombin yapabılırım
Gmzecemelin minikmercimek kesinlikle koyu gri yada acik gri yapmalisin ahsaba cok yakisiyor ben koyu gri ve ahsap yaptim kizimjn odasini. Evimde tamamen ahsapp
Twochildandmom Krem rengi, hardal sarısı, turuncu, turuncu, tarçın, yeşil cok yakışıyor bu renklere bohem bebek odalasi diye aratarak bulabilirsin hem görselini görürsen icine siner😊
minikmercimek zenan8 nasıl olabilir mesela bohem tarzında 🤔 internette pek görsel bulamadım bununla ilgili
Brcccc minikmercimek lila tonları da mocha kahvenin çok güzel tamamlayıcısı ya da tarçın tonları harika ferah gösteriyor odayı
Mlsa2530 minikmercimek keten perdeler den alabilirsiniz krem yada daha beyaza yakın bir renkle hoş olur
Buketkucuk minikmercimek yeşilin tonları çok yakışır, beyaz çok yakışır, cinsiyet çok kızsa pudra tonları çok yakışır😊